Centre de Recursos per a la Indústria Tèxtil, Fundación Privada - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9025)

ANUNCIO relativo a la cesión global de activos y pasivos de la Fundación y su liquidación.

Els liquidadors del Centre de Recursos per a la Indústria Tèxtil, Fundació Privada, en liquidació, domiciliada a Premià de Mar, Carrer Sant Pau, 13, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 743 i amb NIF G60209418, en compliment d'allò que disposa l'article 314-7 de la Llei 4/2008 del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya fa públic que en la reunió del patronat del 2 de gener 2023 es van adoptar entre altres els següents acords:

 

a) Dissoldre i liquidar la fundació, per la voluntat dels patrons, de conformitat amb el que preveu l'article 335-4 b) de la Llei 4/2008 de 24 d'abril, del Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya relatiu a les persones jurídiques, per impossibilitat d'assolir el compliment de la finalitat per a la qual es va constituir la fundació. El tipus de liquidació serà la cessió global d'actius i passius.

b) Designar com a cessionària global d'actius i passius de la fundació al Museu de l'Estampació de Premià de Mar que pertany a l'Ajuntament de Premià de Mar.

c) Subscriure l'inventari existent a la data i el balanç de situació a 31 de desembre inclòs en els Comptes Anuals de l'exercici 2021 presentats al Protectorat com a balanç i inventari a partir dels quals s'inicia el període de liquidació, fent constar que en aquest moment la fundació no té cap treballador contractat.

 

L'esmentada cessió, com a global que és, comprèn la totalitat dels béns, drets i obligacions de la Fundació cedent, que actualment es troba inactiva i sense treballadors contractats, de manera que la cessió global no té conseqüències sobre l'ocupació.

A efectes d'allò que disposen els articles 314-7.1 i 314-7.2 del Llibre III del Codi Civil de Catalunya fem constar en aquest anunci

 

a. Que la persona cessionària, com ja s'ha dit, serà el Museu de l'Estampació de Premià de Mar,

b. El dret dels creditors a obtenir el text íntegre de l'acord de cessió i a oposar-s'hi i,

c. Que la cessió no es farà efectiva abans d'un mes a comptar de la publicació d'aquest anunci, termini durant el qual, si n'hi haguessin, els titulars de crèdits contra l'entitat cedent o cessionària, es podran oposar a la cessió, que no tindrà efecte si els crèdits esmentats no es satisfan o es garanteixen de manera suficient.

 

Premià de Mar, 11 d'octubre de 2023

 

Josefina Miret Serra

David Gómez Fontanills

Liquidadors

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10234 {"title":"Centre de Recursos per a la Indústria Tèxtil, Fundación Privada - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9025)","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10234"} catalunya Centre de Recursos per a la Indústria Tèxtil, Fundación Privada,DOGC,DOGC 2023 nº 9025,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-23/10234-centre-recursos-industria-textil-fundacion-privada-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.