Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda - Administración local (DOGC nº 2023-9025)

ANUNCIO relativo a la aprobación del Decreto de Alcaldía 2023/2916, de 11.10.2023, de nombramiento de personal eventual.

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda mitjançant Decret d'Alcaldia 2023/2916, de data 11 d'octubre de 2023, va resoldre el següent:

 

"En data de 29 de juny de 2023, el Ple municipal acordà crear el lloc de treball de personal eventual, subjecte al règim de l'article 12 del text refós la llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, de "assessor/a de les Regidories de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació, Comerç i Mercats, Benestar Animal, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Convivència i Mediació i Mobilitat, Transport, Via Pública i accessibilitat", amb una retribució bruta anual de 46.102,28 euros, que s'abonarà en dotze pagues mensuals i dues extraordinàries d'igual quantia.

A la Plantilla Orgànica de l'Ajuntament d'enguany existeixen dues places de personal eventual i a la Relació de Llocs de Treball vigent existeix el lloc de treball d'assessor/a de les Regidories de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació, Comerç i Mercats, Benestar Animal, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Convivència i Mediació i Mobilitat, Transport, Via Pública i accessibilitat.

L'article 304 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i l'article 10 del Reglament de personal al servei de les entitats locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol disposen que el nomenament del personal eventual de confiança i assessorament especial correspon a l'Alcalde o a l'Alcaldessa i en els mateixos termes la Disposició Addicional Tercera del Reglament Orgànic Municipal. L'article 12 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre disposa que el nomenament del personal eventual d'assessorament serà lliure i de caràcter no permanent.

En virtut de les facultats que m'atorga l'article 53 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003 de 28 d'abril,

 

RESOLC:

 

1r. Nomenar com a personal eventual, de confiança i assessorament especial a la Sra. Alba Belmonte Cantalejo, assessora de les Regidories de Desenvolupament Local, Empresa i Ocupació, Comerç i Mercats, Benestar Animal, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Convivència i Mediació i Mobilitat, Transport, Via Pública i accessibilitat.

2n. Aquest càrrec serà desenvolupat en règim de dedicació exclusiva.

 

3r. Aquest nomenament tindrà efectes a partir del dia 20 d'octubre de 2023.

 

4t. Publicar aquest nomenament al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i al Portal de Transparència."

 

Santa Perpètua de Mogoda, 13 d'octubre de 2023

 

Isabel Garcia Ripoll

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10221 {"title":"Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda - Administración local (DOGC nº 2023-9025)","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10221"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda,DOGC,DOGC 2023 nº 9025 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-23/10221-ayuntamiento-santa-perpetua-mogoda-administracion-local-dogc-n-2023-9025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.