Ayuntamiento de Rosselló - Administración local (DOGC nº 2023-9025)

ANUNCIO por el que se somete a información pública el Documento único de protección civil municipal de Rosselló (DUPROCIM).

"Per Acord de Ple de data 25/09/2023, es va acordar l'aprovació inicial del document únic de protecció civil municipal de Rosselló.

 

APROVACIÓ INICIAL DOCUMENT ÚNIC DEPROTECCIÓ CIVIL MUNICIPAL DE ROSSELLÓ

 

Primer.- Aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal de Rosselló (DUPROCIM) que reuneix els plans obligats pel municipi per als riscos sobre les persones i els béns i donar una resposta adequada a les possibles situacions d'emergència.

 

Segon.- Sotmetre l'acord d'aprovació al tràmit d'informació pública pel termini de 30 dies hàbils, mitjançant anunci al BOP, al DOGC i al tauler d'edictes electrònic de la de la seu electrònica de l'ajuntament per a la formulació de reclamacions i al·legacions.

 

Tercer.- En virtut del que estableix l'article 8.1 m) de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, publicar al Portal de Transparència de l'Ajuntament el Document Únic de Protecció Civil Municipal de Santa Oliva (DUPROCIM) en les diferents fases de tramitació (aprovació inicial, informació pública, aprovació definitiva per part del Ple de l'Ajuntament i homologació per part de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya.

 

Quart.- Concretar i acordar anualment les actuacions a realitzar del DUPROCIM previstes per l'anualitat corresponent, d'acord amb la disponibilitat econòmica del pressupost municipal i la possibilitat de finançament per part d'altres administracions.

 

Cinquè- Trametre a la Comissió de Protecció Civil de Catalunya el Document Únic Protecció Civil Municipal (DUPROCIM), per a la seva homologació, d'acord amb el que disposa l'art. 4.2 del citat Decret 155/2014, de 25 de novembre. En el supòsit de no presentar-se cap reclamació ni al·legació, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu sense necessitat d'acord exprés."

 

El que li tramito, als efectes oportuns, per a la seva publicació en el DOGC, d'acord amb el previst en l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

 

 

Rosselló, 16 d'octubre de 2023

 

Joan Andreu Urbano Fernàndez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10215 {"title":"Ayuntamiento de Rosselló - Administración local (DOGC nº 2023-9025)","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10215"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rosselló,DOGC,DOGC 2023 nº 9025 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-23/10215-ayuntamiento-rossello-administracion-local-dogc-n-2023-9025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.