Ayuntamiento de Castellar del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9025)

ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la cuarta modificación de la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial de carácter público no tributario por la prestación de los servicios de cementerio, conducción de cadáveres y otros servicios funerarios de carácter local, para el ejercicio 2024 (SE2023-013-1991).

El Ple de l'ajuntament, en sessió celebrada el dia 17 d'octubre de 2023, ha acordat aprovar inicialment la quarta modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari, per la prestació dels serveis de cementiri, conducció de cadàvers i altres serveis funeraris de caràcter local.

D'acord amb el que es preveu a l'article 178.1.a) del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i a l'article 63.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, el referit acord se sotmet a informació pública i audiència de les persones interessades mitjançant un anunci que es publica al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i en el tauler d'anuncis de l'ajuntament, per un termini de trenta dies, a comptar a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, durant el qual les persones interessades podran examinar l'expedient en les dependències municipals (passeig Tolrà, 1, 1a. planta) i presentar les reclamacions i suggeriments que considerin oportunes.

La modificació de l'ordenança es considerarà definitivament aprovada si en aquest termini no es presenten reclamacions o suggeriments.

 

Castellar del Vallès, 17 d'octubre de 2023

 

L'alcalde

 

P. d. (Decret núm. 991, de 22 de juny de 2023)

Maria Mercè Custodio Murillo

Directora de Serveis Econòmics

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10198 {"title":"Ayuntamiento de Castellar del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9025)","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10198"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellar del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9025 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-23/10198-ayuntamiento-castellar-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.