Consejo Comarcal de Osona - Administración local (DOGC nº 2023-9024)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la aprobación de la adenda al Convenio de delegación de competencias con el Ayuntamiento de Torelló en materia de recogida de residuos.

El Ple del Consell Comarcal d'Osona en sessió ordinària celebrada el dia 27 de setembre de 2023, adoptà aprovar inicialment l'addenda al conveni regulador de la delegació de competències per a la prestació del servei de recollida selectiva de residus i deixalleria, entre el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Torelló, per adequació del cost del servei contemplat al pla de gestió i l'annex amb els costos corresponents al servei, que significa l'ingrés per import de quatre-cents vuitanta-set mil vuit-cents vuitanta-un euros (487.881,00€) corresponent a les despeses fixes dels mesos de març a desembre de 2023, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 19-46200 del pressupost d'ingrés vigent.

També s'adoptà sotmetre aquest acord, juntament amb l'expedient i l'addenda al conveni, a audiència dels possibles afectats per la delegació i als possibles usuaris per un període de trenta dies hàbils, perquè puguin presentar-se reclamacions i suggeriments, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al tauler d'anuncis comarcal, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i de Girona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al diari "El Punt Avui". El termini d'informació pública començarà a comptar a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci al BOPB, BOPG o DOGC.

Durant el termini d'exposició pública, el text de l'addenda al conveni i la resta de documents de l'expedient es podran consultar en el Portal de la Transparència: seu-e.cat/ca/web/ccosona/govern-obert-i-transparencia.

 

Vic, 10 d'octubre de 2023

 

Gerard Sancho Vilalta

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10159 {"title":"Consejo Comarcal de Osona - Administración local (DOGC nº 2023-9024)","published_date":"2023-10-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10159"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de Osona,DOGC,DOGC 2023 nº 9024 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-20/10159-consejo-comarcal-osona-administracion-local-dogc-n-2023-9024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.