Entidad Pública Empresarial Local Cugat.cat - Administración local (DOGC nº 2023-9023)

ANUNCIO sobre rectificación de error material relativo al Anuncio de las bases reguladoras para la convocatoria del proceso de selección, mediante el sistema selectivo de libre designación, para la provisión en régimen de dirección pública profesional de la dirección de la Entidad Pública Empresarial Local (EPEL) Cugat.cat.

La Comissió de Valoració del procés de selecció de la Direcció General de l'EPEL Cugat.cat en data 3 d'octubre de 2023, adopta l'acord (recollit en acta) de correcció d'una errada de transcripció i sol·licita la publicació als diaris oficials. Aquesta errada és troba al punt 9.3.a) de les bases de la convocatòria de la direcció general de l'EPEL Cugat.cat, i de conformitat amb el que determina l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, per tal que el cos del paràgraf de l'anunci consti el següent:

 

On diu:

(...)

Les persones aspirants que siguin declarades aptes quedaran eliminades del procés de selecció

(...)

Ha de dir:

(...)

Les persones aspirants que siguin declarades no aptes quedaran eliminades del procés de selecció

(...)

 

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit dictats pel Consell/Presidència de l'EPEL o per l'òrgan en qui delegui, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixen indefensió o perjudici irreparable als drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar potestativament, d'acord amb l'article 123 de la LPACAP, recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, o bé podran interposar recurs contenciós administratiu d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació.

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de la Comissió de Valoració, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, recurs d'alçada davant l'autoritat que hagi nomenat als membres de la Comissió de Valoració.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu - silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Sant Cugat del Vallès, 10 d'octubre de 2023

 

Vicenç Rabadán Perea

President de la Comissió de Valoració

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10103 {"title":"Entidad Pública Empresarial Local Cugat.cat - Administración local (DOGC nº 2023-9023)","published_date":"2023-10-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10103"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2023 nº 9023,Entidad Pública Empresarial Local Cugat.cat https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-19/10103-entidad-publica-empresarial-local-cugat-cat-administracion-local-dogc-n-2023-9023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.