Ayuntamiento de Taradell - Administración local (DOGC nº 2023-9023)

EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación puntual núm. 16 del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) (exp. 1274/2023).

El Ple de l'Ajuntament de Taradell, en sessió del dia 28 de setembre de 2023 va acordar aprovar inicialment el projecte "Modificació Puntual núm. 16 del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Taradell - Modificació de diversos articles de la normativa en sòl urbà", redactat pels servis tècnics municipals, de data setembre 2023 (Exp. 1274/2023).

Es sotmet a informació pública l'acord esmentat i l'expedient durant el termini de 30 dies des de la publicació d'aquest edicte, a efectes de presentació i formulació d'al·legacions.

L'àmbit d'aquesta modificació és el sòl urbà, que s'assenyala en el plànol que consta diligenciat a l'expedient, i està afectat per la suspensió de la tramitació de plans urbanístics derivats concrets, dels projectes de gestió urbanística i d'urbanització, així com de l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, de reforma, de rehabilitació o enderroc de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial pel termini de dos anys. No obstant, i de conformitat a l'establert a l'article 102 del Decret 305/2006, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme de Catalunya, es poden tramitar els instruments i atorgar les llicències fonamentades en el règim vigent que siguin compatibles amb les determinacions de la modificació aprovada inicialment, en el cas que, per la naturalesa dels canvis proposats, no es posi en risc l'aplicació del nou planejament, una vegada definitivament aprovat. El plànol de l'àmbit de la suspensió està publicat al tauler d'edictes de la pàgina web d'aquest Ajuntament www.taradell.cat i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 11 d'octubre de 2023.

L'expedient es podrà consultar a les oficines municipals, c. de la Vila, núm. 45 de Taradell, de 9:00 a 14:00 hores, i a la pàgina web d'aquest Ajuntament www.taradell.cat.

En el supòsit que no es presenti ni formuli cap al·legació contra aquest acord d'aprovació inicial, s'entendrà aprovat amb caràcter provisional sense necessitat de prendre cap altre acord exprés.

 

Taradell, 11 d'octubre de 2023

 

M. Mercè Cabanas Solà

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10091 {"title":"Ayuntamiento de Taradell - Administración local (DOGC nº 2023-9023)","published_date":"2023-10-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10091"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Taradell,DOGC,DOGC 2023 nº 9023 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-19/10091-ayuntamiento-taradell-administracion-local-dogc-n-2023-9023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.