Ayuntamiento de Rialp - Administración local (DOGC nº 2023-9022)

EDICTO por el que se hace pública la corrección de errata aritmética del Anuncio por el que se hacen públicas las bases y la convocatoria del proceso de estabilización de varias plazas en el Ayuntamiento de Rialp (DOGC núm. 9017, de 10.10.2023).

Vist que el 10 d'octubre de 2023 l'Ajuntament de Rialp va publicar al DOGC "L'anunci pel qual es fan públiques les bases i la convocatòria del procés d'estabilització de diverses places a l'Ajuntament de Rialp, referent a dues places C2.

Vist que hi havia un error aritmètic al màxim de punts de la fase de concurs a la BASE SETENA de les Bases que regiran la convocatòria i el procés de selecció mitjançant concurs de mèrits (procés d'estabilització (DA 6ª I 8ª Llei 20/2021)per cobrir una plaça de cap de brigada municipal a l'Ajuntament de Rialp. Vist que error aritmètic no modifica els punts indicats en detall a la BASE SETENA.

Publiquem aquest edicte de correcció d'errades, annexant el text corregit de la base Setena de les Bases per cobrir una plaça de Cap de Brigada.

 

"SETENA: Procés de selecció

De conformitat amb la Disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, les Administracions convocaran, amb caràcter excepcional i d'acord amb el que es preveu en l'article 61.6 i 7 del TREBEP, pel sistema de concurs, aquelles places que reunint els requisits establerts en l'article 2.1, haguessin estat ocupades amb caràcter temporal de forma ininterrompuda amb anterioritat a 1 de gener de 2016.

Fase de concurs (màxim 9 punts)

1. Experiència professional (màxim 8 punts)

a. Per haver prestat serveis a l'Ajuntament de Rialp en llocs de treball realitzant tasques anàlogues a la plaça objecte de convocatòria en el mateix grup i categoria, 0,3 per any treballat , amb un màxim de 8 punts.

b. Per haver prestat serveis a l'Administració Pública en llocs de treball realitzant tasques anàlogues a la plaça objecte de convocatòria: 0,2 punts per any treballat amb un màxim de 6 punts.

c. Per haver prestat serveis a l'empresa privada, realitzant tasques anàlogues a la plaça objecte de convocatòria: 0,10 punts per any treballat amb un màxim de 2 punts.

2. Formació i altres acreditacions (màxim 1 punts)

a. Formacions impartides per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, o altres ens oficials (Generalitat, Diputacions, consell Comarcals, Ajuntaments etc. o centres dependents d'aquests): 0,008 punts per hora fins a un màxim d'1 punt

b. Formacions impartides per empreses privades o altres entitats: 0,004 punts per hora fins a un màxim de 0,5 punts.

c. Disposar d'un carnet vàlid d'usuari professional de productes fitosanitaris: 1 punt.

Les formacions hauran de ser justificades amb certificats d'assistència o aprofitament signats per l'ens que imparteix la formació, amb indicació expressa del número d'hores del curs. Per l'acreditació del carnet fitosanitari, s'ha de presentar una fotocopia compulsada del mateix."

 

Rialp, 10 d'octubre de 2023

 

Gerard Sabarich Fernàndez-Coto

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9998 {"title":"Ayuntamiento de Rialp - Administración local (DOGC nº 2023-9022)","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9998"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rialp,DOGC,DOGC 2023 nº 9022 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-18/9998-ayuntamiento-rialp-administracion-local-dogc-n-2023-9022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.