Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9022)

EDICTO sobre nombramiento de personal eventual.

En conformitat amb el que disposa l'article 104 de la Llei 7/1985, de 2, d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, es dóna publicitat al Decret de l'Alcaldia núm.4324/2023 de 2 d'octubre, relatiu al nomenament del personal eventual de l'Ajuntament: ...

Decret de l'Alcaldia núm. 4324/2023, de 2 d'Octubre.

En compliment del que disposen els articles 104.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, en concordança amb l'article 304 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal de Règim Local de Catalunya, 12 del Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Llei 5/2015, de 30 d'octubre i 23.3. del ROM, aquest Ajuntament ha procedit a la determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual, mitjançant acord plenari adoptat en sessió que va tenir lloc el dia 5 de juliol de 2023, posteriorment modificat per acord plenari de 27 de setembre de 2023, en el qual s'ha incorpora un lloc de personal eventual d'assessorament especial als Grups polítics, sota la denominació d'Assessors de Grup municipals.

Atès que d'acord amb els referits preceptes, en concordança amb l'article 9 del Reglament de Personal al Servei de les Entitats Locals de Catalunya, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol, és competència d'aquesta Alcaldia el nomenament de les persones que hagin d'ocupar els llocs de treball de personal eventual creats pel Ple de la Corporació.

Per tot això, aquesta Alcaldia, vista la proposta efectuada per la Portaveu del Grup municipal ERC-EUiA-AM i en ús de les atribucions que em confereix l'article 22.2.2 del ROM,

 

HA RESOLT:

 

Primer.- Nomenar personal eventual d'aquest Ajuntament, amb efectes del dia 1 d'octubre de 2023, a la persona que tot seguit es relaciona, per ocupar el lloc de treball que així mateix s'especifica:

 

CÀRREC

RETRIBUCIÓ

NOM I COGNOM

Assessor del Grup Municipal ERC-EUIA-AM

27.000,00 €

David Bravo Romero

 

 

Segon.- Establir per l'esmentat lloc de treball la dedicació i descripció que consta en la part dispositiva de l'acord plenari de 27 de setembre de 2023, pel qual es va modificar el règim del personal eventual d'aquesta Corporació.

 

Tercer.- Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de la Província, en el Butlletí d'Informació Municipal i en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament, en compliment del que estableix l'article 104 de la Llei 7/1985, de 2, d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, així com en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en els termes exigits per l'article 304.3 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya i per l'article 10 del Reglament de personal al servei de les Entitats Locals de Catalunya.

En compliment del Principi de Transparència, difondre en la Seu Electrònica municipal el contingut d'aquest acord, donant així compliment a les obligacions de publicitat previstes per l'article 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i pels articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern i 8 i següents de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern de Catalunya.

 

Quart.- Notificar aquest Decret als interessats, així com al Departament de Recursos Humans d'aquest Ajuntament, pels seu coneixement i efectes.

 

Cinquè.- Donar compte al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució en la propera sessió extraordinària que es convoqui, en compliment del que es preveu a l'article 22 del ROM, en concordança amb l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

Cornellà de Llobregat, 9 d'octubre de 2023

 

L'alcalde

 

P. d. f.

Carmen Alonso Higuera

Secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9980 {"title":"Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9022)","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9980"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9022 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-18/9980-ayuntamiento-cornella-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-9022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.