Ayuntamiento de Berga - Administración local (DOGC nº 2023-9022)

EDICTO relativo al nombramiento como funcionario en prácticas para desempeñar una plaza de agente de la Policía Local del Ayuntamiento de Berga (exp. X2021002302).

Es fa públic que l'alcalde en data 18/09/2023 ha aprovat el Decret 2023/1192 la part dispositiva de la qual es transcriu a continuació:

 

Primer.- Nomenar el Sr. Gaspar Pérez Saborido, titular del NIF núm. *****916H, com a funcionari en pràctiques, per ocupar una plaça d'Agent de la Policia Local, que pertany a la plantilla del personal funcionari amb codi A.2.2.3.2., de l'Escala d'Administració Especial - sots escala de Serveis Especials - Classe Policia Local - Escala Bàsica, i per proveir un lloc de treball d'Agent de la Policia Local (codi RLT SP-PL-04), a jornada completa, adscrita al grup professional de classificació segons l'article 76 del TREBEP, C, subgrup C2. Aquest nomenament tindrà efectes a partir del dia 09 d'octubre de 2023, data en la qual s'haurà d'haver pres possessió. Les pràctiques es desenvoluparan en els termes i les condicions fixades a la base vuitena de la convocatòria del procés selectiu, en el sentit que s'ha de superar el curs de formació bàsica de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i en cas d'aptitud superar un període de pràctiques de 12 mesos com a fase final del procés selectiu, per tal de ser nomenat funcionari de carrera. Degut a la previsió d'inici del curs selectiu al gener del 2024, el Sr. Pérez s'incorporarà a quadrants en data 09 d'octubre de 2022 amb funcions assimilades a les que pot desenvolupar un agent interí sense el curs bàsic. Els dies de treball efectiu realitzats abans del curs selectiu seran convalidats a efectes del còmput del període de pràctiques de 12 mesos establert a les bases del procés.

 

Segon.- Assignar les retribucions mensuals (base 14 mesos) establertes per l'agent de la Policia Local que no ha realitzat el curs de formació bàsica a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, corresponents a:

 

Salari Base més pagues extres (grup C1)

820,20 € bruts

Complement Destí N.12

302,14 € bruts

Complement Específic

1021,65 € bruts

Adequació Llei 3/2015

- 124,97 € brut

 

 

Tercer.- Comunicar a la persona interessada que la manca d'incorporació en la data prevista comportarà la pèrdua de tots els drets, llevat dels casos de força major degudament comprovats i estimats.

 

Quart.- Designar com a tutors/es del període de pràctiques el Sergent - Cap de la Policia Local, Sr. Manel Penis Jiménez, i la Caporal de la Policia Local, Sra. Montserrat Vilà Sabata, en seguiment de la base vuitena, els/les quals hauran d'emetre informe d'aptitud/no aptitud.

 

Cinquè.- Aprovar el cessament de l'agent interí de la Policia Local de Berga Sr. Valeriano Sànchez Ruzafa, titular del NIF núm. *****442N, amb efectes del dia 8 d'octubre de 2023 ja que, en base al calendari laboral de la Policia Local de Berga, és el darrer dia en què ha de prestar els seus serveis fruit de la incorporació del funcionari en pràctiques, el Sr. Pérez, en data 9 d'octubre de 2023, ateses les causes de formalització d'ofici de la finalització de la relació d'interinitat sense dret a compensació recollides a l'art. 10.3.a) i d) TREBEP.

 

Sisè.- Notificar la present Resolució al Sr. Pérez, al Sr. Sànchez, al Sr. Penis, a la Sra. Vilà, a la Junta de Personal i als Serveis TIC; als efectes legals, informatius i de gestió escaients.

 

Setè.- Comunicar la present Resolució al Departament de Recursos Humans, als efectes de formalitzar les baixes i altes a l'aplicatiu de nòmines i de tramitar les baixes i altes al Règim General de la Seguretat Social, així com d'incloure a la liquidació final del mes d'octubre de 2023 les quitances corresponents a les vacances no gaudides, a la part proporcional de la segona paga extraordinària de l'exercici de 2023 i als moviments pendents de retribució del Sr. Sànchez.

 

Vuitè.- Publicar la present Resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al portal de transparència i a la pàgina web de l'Ajuntament de Berga.

 

Novè i últim.- Peu de recursos.

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia d'aquesta Corporació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o en el seu cas, publicació.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des del dia següent a la data de presentació del mateix en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar-se de nou el mateix recurs.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o sense termini per interposar-lo, des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat. No obstant, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

 

Berga, 4 d'octubre de 2023

 

Ivan Sànchez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9975 {"title":"Ayuntamiento de Berga - Administración local (DOGC nº 2023-9022)","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9975"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Berga,DOGC,DOGC 2023 nº 9022 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-18/9975-ayuntamiento-berga-administracion-local-dogc-n-2023-9022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.