Ayuntamiento de Sant Pol de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9021)

ANUNCIO relativo a la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso selectivo para la provisión de dos plazas de oficial segunda de limpieza viaria y servicios múltiples, grupo AP, mediante concurso de méritos, incluidas en la oferta extraordinaria de estabilización del empleo temporal (núm. 123/2023).

Per resolució de l'alcaldia núm. 2023/730, en data 6 d'octubre de 2023, es va aprovar la llista provisional de les persones admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió de dues places d'Oficial 2a de neteja viària i serveis múltiples el qual, transcrit literalment, diu:

 

 

'DECRET DE L'ALCALDIA

 

Identificació de l'expedient

Expedient 2023/1571, relatiu a la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió de dues places d'Oficial 2ª de neteja viària i serveis múltiples.

 

Fets

 

1. Per acord de la Junta de Govern, en data 26 de gener de 2023, s'han aprovat les bases reguladores del procés selectiu per a la provisió de 2 places de la categoria d'Oficial 2ª de neteja viària i serveis múltiples, Grup AP, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, inclosa en l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal, aprovada per decret de l'alcaldia núm. 2022/338, de data 24 de maig de 2022, de conformitat amb les disposicions establertes en la Llei 20/2021 de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

 

2. Les bases generals i específiques que regulen aquest procés selectiu es varen publicar íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), de data 27 d'abril de 2023, al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i al web municipal www.santpol.cat, així com la convocatòria del procés al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8999, de data 13 de setembre de 2023.

 

3. El període de presentació de les sol·licituds per prendre part a l'esmentat procés ha finalitzat el 3 d'octubre de 2023.

 

Fonaments de dret

 

1. De conformitat amb la base sisena de les bases reguladores del procés selectiu, aprovades per acord de la Junta de Govern en data 26 de gener de 2023, cal dictar resolució aprovant la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos, designar els membres del tribunal i fixar data, hora i lloc per a la realització de les proves.

 

2. D'acord amb la Llei 39/2015 de l'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

3. D'acord amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre de 2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació.

 

4. Atès el previst en la base específica setena i en ús de les facultats que em confereix l'art. 53 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

RESOLC:

 

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses; i exemptes de realitzar les proves de coneixements de les llengües catalana i castellana, del procés selectiu per a la provisió de dues places de la categora d'Oficial 2ª de neteja viària i serveis múltiples, Grup AP, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar:

 

RELACIÓ DE PERSONES ASPIRANTS ADMESES

 

 

COGNOMS I NOM

DNI

RE SOL·LICITUD PARTICIPACIÓ

1

BENITEZ GALLARDO, CARMELO

4351***8D

6725

2

CID DEL POZO, JUAN ANTONIO

4098***9K

6959

3

MARQUEZ CANALS, JOAN

4653***1R

6737 i 7084

4

SANTACANA DURAN, JAN

2057***4E

7074

 

 

Aquesta resolució es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i al web municipal (www.santpol.cat), i es concedirà un període de cinc dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la resolució, per presentar esmenes i possibles reclamacions, i/o aportar la documentació requerida a la convocatòria.

La llista provisional s'elevarà a definitiva, sense necessitat d'una nova publicació, si en el termini dels cinc dies establerts no s'hi presenten reclamacions.

Finalitzat el període d'al·legacions es publicarà la resolució d'aprovació de la llista definitiva de persones admeses i excloses al tauler d'anuncis i al web municipal.

 

2. Aprovar la composició del tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

President/a:

Titular: Sra. Carme Vives Serra, funcionària de carrera, Arquitecta tècnica de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar

Suplent: Sr. Miquel Sigalat Navarro, funcionari de carrera, Secretari Interventor de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar

Vocals:

Titular: Sr. Moisès Fabo Montfulleda, personal laboral fix, de la Brigada de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.

Suplent: Sra. Inés Malleu Gispert, Tècnica de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Titular: Sra. Laura Pérez Soto, persona designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Suplent: Sra. Concepción Rodríguez López, persona designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretària:

Titular: Sra. Sílvia Izquierdo, Tècnica de Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar que actuarà amb veu i sense vot

Suplent: Sra. Lydia Parreño Morillo, persona adscrita a l'Àrea de Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar que actuarà amb veu i sense vot

 

3. Convocar els membres del tribunal pel dia 24 d'octubre de 2023, a les 9.30h, a Ca l'Arturo, (C. Ignasi Mas Morell, 9 de Sant Pol de Mar) per a la constitució d'aquest i la realització del concurs.

 

4. Publicar la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i al web municipal (www.santpol.cat).'

 

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Sant Pol de Mar, 6 d'octubre de 2023

 

Montserrat Garrido Romera

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9911 {"title":"Ayuntamiento de Sant Pol de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-9021)","published_date":"2023-10-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9911"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pol de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 9021 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-17/9911-ayuntamiento-sant-pol-mar-administracion-local-dogc-n-2023-9021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.