Universidad Pompeu Fabra - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9021)

RESOLUCIÓN de 6 de octubre de 2023, de convocatoria de concurso público para la provisión de plazas de personal académico contratado -profesorado catedrático contratado en turno de promoción interna- de la Universidad Pompeu Fabra, en régimen de contratación laboral (convocatoria núm. 2023 -16, referencia plaza POL-CCpromoción-2023-02).

 

Atès que aquest concurs es publica abans del 31 de desembre de 2023, de conformitat amb la disposició transitòria onzena de la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari, es regeix pel que disposa la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya (LUC); els Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra; el Conveni col·lectiu per al personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes i la resta de legislació que li sigui aplicable.

Atès que per Resolució de 18 de juliol del 2023, s'aprova una oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Pompeu Fabra per a l'any 2023 (DOGC núm. 8964, de 24.07.2023)

De conformitat amb l'Acord de la Comissió de Professorat de 9 de març de 2023.

En ús de les atribucions que em confereix l'article 52 en relació amb la competència prevista a l'article 5d) dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, aprovats pel Decret 209/2003, de 9 de setembre, modificat per l'acord GOV/203/2010, de 9 de novembre; i per ACORD GOV/129/2015, de 4 d'agost,

 

RESOLC:

 

Primer: Convocar concurs públic de promoció interna per proveir una plaça de professorat catedràtic contractat permanent del Departament de Ciències Polítiques i Socials de l'àrea de coneixement de Sociologia, amb el perfil de Sociologia i Criminologia.

 

Segon: Aprovar la plaça vacant, les bases del concurs així com els membres que formaran part de la Comissió de Selecció que s'especifiquen a la web de la Universitat Pompeu Fabra https://www.upf.edu/web/personal/ofertes-pdi

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades també poden interposar potestativament un recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, cas en el qual no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació per silenci del recurs de reposició interposat.

 

 

Barcelona, 6 d'octubre de 2023

 

 

Eulàlia de Nadal Clanchet

Rectora

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9876 {"title":"Universidad Pompeu Fabra - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9021)","published_date":"2023-10-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9876"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9021,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-17/9876-universidad-pompeu-fabra-cargos-personal-dogc-n-2023-9021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.