Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9020)

RESOLUCIÓN de 9 de octubre de 2023, por la que se hace pública la convocatoria, mediante concurso-oposición, para la provisión de un puesto de trabajo en régimen de contrato laboral indefinido correspondiente al proceso ordinario de empleo público ordinario de 2022 en el Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano (ATM) (Dirección de Asesoría Jurídica y Contratación).

La Llei 1/2021, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022, disposa que les ofertes d'ocupació pública i els instruments de gestió similars s'han d'aprovar en funció de les disponibilitats pressupostàries i de conformitat amb les previsions de caràcter bàsic que s'estableixi.

La Llei 22/2021, de 28 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per l'any 2022 permet la contractació laboral fixa d'aquelles places incloses en la taxa de reposició que s'han cobert de forma temporal durant el 2021.

En data 22 de juliol de 2022, el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública va autoritzar la taxa específica de reposició que l'Administració de la Generalitat de Catalunya va sol·licitar en base a la disposició addicional 4a del Reial Decret Llei 32/2021, de 28 de desembre.

L'Acord GOV/241/2022, de 22 de novembre, autoritza l'increment de la plantilla pressupostària de diverses entitats del sector públic de l'Administració de la Generalitat en aplicació de la reforma laboral i per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en el que s'autoritza al Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità a l'estructuració de 8 places.

Atès que el conjunt de places susceptibles de ser ofertades han estat 17, i d'aquestes 6 han estat ja cobertes a través d'un procés de subrogació, unes altres 6 mitjançant una oferta d'ocupació pública, resten 5 pendents de ser proveïdes. Aquesta convocatòria afecta a 1 d'aquestes 5 places.

Atès que aquesta plaça prové d'una convocatòria prèvia que va quedar deserta (publicada en el DOGC núm. 8950 de 4 de juliol de 2023) i que mitjançant escrit de la Direcció de Serveis del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya de 4 de setembre de 2023 es va comunicar a l'ATM l'autorització a la contractació de personal extern a les administracions consorciades per a la cobertura del present lloc de treball, d'acord amb el que s'estableix en l'article 121 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic del sector públic.

En ús de les competències que m'atribueix la normativa vigent, RESOLC:

 

1- Convocar, mitjançant el sistema selectiu de concurs oposició, per proveir 1 lloc de treball de personal laboral fix del Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità.

 

2- Aquest procés es regeix per la normativa referenciada en la part expositiva i per les bases comunes i específiques que es podran consultar, juntament amb tota la documentació relativa a la convocatòria, a la pàgina web de l'ATM https://www.atm.cat el dia de la publicació d'aquesta resolució.

 

3- El lloc de treball objecte de convocatòria és el que s'estableix en l'annex d'aquesta convocatòria.

 

4- Període de presentació de candidatures i documentació: 20 dies naturals comptats a partir del dia següent a la publicació d'aquesta resolució.

 

Contra aquesta Resolució, d'acord amb el que estableix la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició davant del Director General de l'ATM en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats del Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOGC. Igualment les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

 

ANNEX 1

Places incloses en el Procés ordinari d'ATM

 

1 plaça del grup A-2-1 a la Direcció d'Assessoria jurídica i Contractació

 

Barcelona, 9 d'octubre de 2023

 

Pere Torres Grau

Director general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9845 {"title":"Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9020)","published_date":"2023-10-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9845"} catalunya Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano,DOGC,DOGC 2023 nº 9020,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-16/9845-consorcio-autoridad-transporte-metropolitano-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9020 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.