Ayuntamiento de Palafrugell - Administración local (DOGC nº 2023-9020)

EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de reparación de la cubierta de El Mercat de la Carn.

La Junta de Govern Local, a la sessió celebrada el dia 5 d'octubre de 2023, va aprovar definitivament el projecte d'obres "Reparació de la coberta del Mercat de la Carn", amb un pressupost d'execució per contracte de 149.506,84 € (IVA inclòs), fent avinent que el plàning d'obra que figura en el projecte s'acompanya d'un cronograma on les dates són a títol orientatiu, no així els terminis fixats de les dues fases.

La qual cosa es fa pública per a coneixement general, d'acord amb el que disposa l'article 38.2 del Decret 179/1995 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició contra l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest acord.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acord, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Girona en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest acord.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos, a comptar des de l'endemà del dia en què el recurs de reposició s'entengui desestimat. Tot això sens perjudici de qualsevol altre recurs que s'estimi procedent.

 

Palafrugell, 5 d'octubre de 2023

 

Juli Fernández Iruela

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9815 {"title":"Ayuntamiento de Palafrugell - Administración local (DOGC nº 2023-9020)","published_date":"2023-10-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9815"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palafrugell,DOGC,DOGC 2023 nº 9020 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-16/9815-ayuntamiento-palafrugell-administracion-local-dogc-n-2023-9020 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.