Ayuntamiento de Caldes de Malavella - Administración local (DOGC nº 2023-9020)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual para la nueva rotonda en el cruce de la carretera de Llagostera y la avenida Doctor Furest y suspensión de licencias (exp. 3346/2023).

 

Anunci pel que es fan públics per a coneixement general els acords del Ple de l'Ajuntament de Caldes de Malavella reunit en sessió ordinària del dia 25 de setembre de 2023, en el que es va aprovar inicialment la Modificació puntual per a la nova rotonda a la cruïlla de la Crta de Llagostera i Av. Dr. Furest i la suspensió de llicències.

La documentació podrà ser examinada per qualsevol interessat a les dependències municipals situades al C/ Vall-llobera, s/n, en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, i dijous a la tarda de 16 a 18.30 h.) o accedint al següent enllaç del portal de transparència:

https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/b4bc7b8a-9880-4c7c-9a55-c40dc28e4d39/

 

ACORDS:

 

1.-

PRIMER. Aprovar inicialment l'expedient de Modificació del POUM corresponent a la MODIFICACIÓ PUNTUAL PER LA NOVA ROTONDA A LA CRUÏLLA DE LA CRTA. DE LLAGOSTERA I AV. DR. FUREST T.M. CALDES DE MALAVELLA", signada pels tècnics TECPLAN Enginyeria i Urbanisme, S.L. / Doc. amb R/E 2023-E-RE-3852. EMPREMTA DIGITAL: 18776ce301d5d8b5c5fae2b549f1b197d2dffd95.

El document tècnic "MODIFICACIÓ PUNTUAL PER LA NOVA ROTONDA A LA CRUÏLLA DE LA CRTA. DE LLAGOSTERA I AV. DR. FUREST T.M. CALDES DE MALAVELLA", signada pels tècnics TECPLAN Enginyeria i Urbanisme, S.L. / Doc. amb R/E 2023-E-RE-3852. EMPREMTA DIGITAL: 18776ce301d5d8b5c5fae2b549f1b197d2dffd95 contempla l'àmbit i les previsions de l'art. 8.5.a.2 del TRLUCat. (Àmbit  comprès entre l'Avinguda del Doctor Furest i el carrer de Lleida, adjacent a la carretera de Llagostera, dins les parcel∙les logístiques i industrials).

Integrada a la modificació consta el "CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT DE CALDES DE MALAVELLA, SA VICHY CATALAN, I PREMIUM MIX GROUP, SL" signat el maig de 2018, l´objecte del qual és establir les actuacions que l´administració local i el particular es comprometeren realitzar en el marc de la millora de la carretera de Llagostera, en el tram confrontant amb els terrenys de la planta embotelladora Vichy Catalan, propietat de SA VICHY CATALAN, el qual se sotmet a informació pública conjunta i integradament al document principal.

En relació a aquest acord s'obre un període d'informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant anunci de l'aprovació inicial de la modificació puntual en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el Butlletí Oficial de la Província de Girona, a un diari de remarcada tirada i a la seu electrònica (tauló d'edictes i accés al portal https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/b4bc7b8a-9880-4c7c-9a55-c40dc28e4d39/ . Durant aquest període l'expedient quedarà a disposició de qualsevol que el vulgui examinar perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

2.-

SEGON. Aprovació de la suspensió de llicències conjuntament a l'aprovació inicial del planejament, referida a les llicències per a tanques en la part de les parcel·les afectades per la Modificació puntual assenyalada en verd s'annexiona al present dictamen d'acord amb l'art. 102 del DL 1/2010.

 

 

Annex de l'àmbit de suspensió de llicències.

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

Es fa constar que contra el present acord de suspensió es podrà interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà d'aquesta publicació, davant del Ple d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós administratiu, davant els Jutjats Contenciós Administratiu de Girona en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de aquesta publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es pot interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o se n'hagi produït la desestimació per silenci. Així mateix, es pot exercitar qualsevol altre recurs que es consideri pertinent.

 

Caldes de Malavella, 4 d'octubre de 2023

 

Sergi Mir i Miquel

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9805 {"title":"Ayuntamiento de Caldes de Malavella - Administración local (DOGC nº 2023-9020)","published_date":"2023-10-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9805"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Malavella,DOGC,DOGC 2023 nº 9020 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-16/9805-ayuntamiento-caldes-malavella-administracion-local-dogc-n-2023-9020 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.