Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9019)

ANUNCIO sobre modificación de las bases reguladoras para la provisión de dos plazas de sargento y dos plazas de cabo del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès.

Per mitjà d'aquest Anunci es dona publicitat a la modificació de les bases reguladores per a la provisió de dues places de sergent i dues places de caporal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Sergents:

 

El Decret d'alcaldia 3719/2024 de data 24 de juliol, va aprovar la modificació de les bases reguladores per proveir dues places de sergent de la policia local pels sistema de Concurs oposició.

La modificació de les bases per participar es poden consultar a al Butlletí Oficial de la Província del dia 7 d'agost de 2023 i la pàgina web municipal: www.santcugat.cat.

Atès que les modificacions no són substancials es dona continuïtat a la tramitació del procés selectiu.

 

Caporals:

 

El Decret d'alcaldia 4370/2023 va aprovar la modificació de les bases reguladores per proveir dues places de caporal de la policia local de Sant Cugat del Vallès, pels sistema de Concurs oposició.

La modificació de les bases per participar es poden consultar a al Butlletí Oficial de la Província del dia 2 d'octubre de 2023 i la pàgina web municipal: www.santcugat.cat.

Atès que les modificacions no són substancials es dona continuïtat a la tramitació del procés selectiu.

 

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Sant Cugat del Vallès, 6 d'octubre de 2023

 

Carles Brugarolas Conde

Tinent d'alcalde d'Economia, Coneixement i Organització

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9746 catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9019 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-13/9746-ayuntamiento-sant-cugat-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9019 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.