Ayuntamiento de Parets del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9019)

ANUNCIO relativo a la resolución de admitidos/as y excluidos/as del proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de técnico/a auxiliar vacante en la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Parets del Vallès y para la creación de una bolsa de trabajo de técnicos/as auxiliares para nombramientos interinos o temporales (exp. 2029/2023).

Per decret d'alcaldia amb núm. 2023-1955 de data 4 d'octubre, s'ha aprovat la resolució d'admesos/es exclosos/es de la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura definitiva d'una plaça de Tècnic/a auxiliar vacant a la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès i per a la creació d'una borsa de treball de Tècnics/ques auxiliars per a nomenaments interins o temporals.

Les bases que regeixen aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de referència 202310094758 del dia 12 de juny de 2023, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 8939, de 19 de juny de 2023 i al BOE núm. 164 de 11 de juliol de 2023.

Les bases es poden consultar al tauler anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, http://paretsdelvalles.eadministracio.cat. Un cop iniciat el procés selectiu, totes les actes de les sessions i els resultats s'exposaran pel mateix mitjà.

El termini d'admissió d'al·legacions a la resolució d'admesos/es exclosos/es provisional per participar en el procés de selecció és de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la data de la publicació d'aquest anunci al DOGC.

Si no es presenten esmenes, es considerarà elevada a definitiva la llista d'aspirants admesos/es exclosos/es i no caldrà tornar-la a publicar.

Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament .

 

Parets del Vallès, 5 d'octubre de 2023

 

Francesc Juzgado Mollà

Alcalde

 

 

ANNEX RESOLUCIÓ ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES PROVISIONAL

 

RESOLUCIÓ

Assumpte: Seleccions de Personal i Provisions de Llocs de treball - Convocatòria i bases reguladores del procés selectiu de Tècnic Auxiliar-Comunicació institucional

Exp.: 2029/2023

 

Relació de fets

Vist que per resolució d'alcaldia núm. 2023-1143, es va aprovar la convocatòria i les bases del procés selectiu per a la cobertura definitiva d'una plaça de tècnic/a auxiliar del grup de classificació C, subgrup C1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès inclosa en l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Parets del Vallès, amb constitució d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants, contractacions o nomenaments temporals o per atendre necessitats urgents, publicades al BOPB de referència 202310094758 del dia 12 de juny de 2023.

La convocatòria del procés selectiu esmentat en el punt anterior va ser publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8939, de data 19 de juny de 2023 i en el BOE núm. 164 d'11 de juliol de 2023.

Una vegada finalitzat el termini de presentació d'instàncies per participar en el procés selectiu el dia 9 d'agost de 2023, correspon aprovar el llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es nomenar el Tribunal qualificador i assenyalar lloc, data i hora per la seva constitució i inici de les proves de selecció, de conformitat amb les bases rectores de la convocatòria.

 

Fonaments de dret

Vist el que disposa l'article 55 i següents del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre l'accés a l'ocupació pública.

Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les administracions públiques.

Atès el que preveu les bases reguladores de la referida convocatòria, i en ús de les facultats que em confereix l'article 53.1. del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

Bases del procés selectiu per a la cobertura definitiva d'una plaça de tècnic/a auxiliar del grup de classificació C, subgrup C1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès, aprovades pel Decret d'alcaldia 2023- 1143.

Article 21 de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, en relació a les competències municipals, dóna potestat a l'Alcalde en matèria de personal.

El/la responsable de Recursos Humans ha emès l'informe corresponent.

 

Resolc:

 

Primer.- Aprovar el llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es de la convocatòria del procés selectiu per a la d'una plaça de tècnic/a auxiliar, del grup de classificació C, subgrup C1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès, segons la següent relació:

 

Admesos:

 

Cognoms i nom aspirant

DNI

Català (C2)

Full de càlcul

Observacions

Bruguera Caballero, Pau

***5017**

No acredita

Presenta

 

Batlles Sanchez, Judit

***9082**

No acredita

Presenta

 

Bastida Marfil, Alberto

***7529**

No acredita

Presenta

 

Rodriguez Prieto, Mario

***2299**

No acredita

Presenta

 

Fernandez Segovia, Christian

***1852**

No acredita

No presenta

No presenta full de càlcul amb model normalitzat (base 5.1)

Naranjo Acon, Alba

***3220**

No acredita

Presenta

 

Gimenez Hausmann, Anna

***5610**

No acredita

Presenta

 

Gil Casasola, Yolanda

***9207**

No acredita

No presenta

No presenta full de càlcul amb model normalitzat (base 5.1)

 

 

No hi ha aspirants exclosos.

 

Segon.- Concedir un termini de 10 dies per presentar reclamacions d'acord amb la llei de procediment administratiu. En el supòsit que no es presentin reclamacions en relació a l'admissió al procediment de selecció, la llista provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es s'entendrà elevada a definitiva.

En relació amb els aspirants indicats en la columna ·Full de càlcul" com a «No presenta», als efectes d'allò previst a l'art. 68 de la llei 39/2015, d'1 octubre del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'atorga un termini de deu dies per esmenar aquesta manca de presentació, de manera que es puguin valorar en la fase de concurs els mèrits oportuns, d'acord amb el que determina la base 5 del procés selectiu.

En aquest sentit, indicar que la manca d'aportació de l'esmentat full de càlcul comportarà tenir a l'aspirant per desistit de la seva petició de valoració de mèrits.

 

Tercer.- Aprovar la composició del Tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

President titular: Marta Molins Paronella, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

President suplent: Jesús Martínez Roo, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal titular: Juli Bosch Mariano, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal suplent: Manuel Ramal Mata, Secretari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal titular: Carme Felius Guallar, membre designada per l' EAP de Catalunya.

Vocal suplent: Jordi Olivé Espejo, membre designat per l' EAP de Catalunya.

Vocal titular: Merçe Alcayna Alarcón, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal suplent: Maria Font Ciurans, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal titular: Assumpta Torres Julià, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal suplent: Joan Pérez Arteaga, funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal titular: Daniel Ayala Romero, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal suplent: Francisco Juan Salado Benitez, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Secretari titular: Juan Francisco Garcia Miguel Reyes, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Secretària suplent: Marta Sobrino Font, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

 

Quart.- Convocar als membres del ,tribunal pel dia 6 de novembre de 2023, a les 10:00h, a la sala de juntes de l'Ajuntament de Parets del Vallès, al carrer Major 2-4, per a la constitució del mateix i preparació de les proves.

 

Cinquè.- Convocar , si s'escau, pel dia 8 de novembre de 2023, a les 09:30h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Parets del Vallès, al carrer Major 2-4, als aspirants admesos que constan a la columna de Català «no acredita», els quals hauran de fer la prova de nivell (C2) de coneixement de llengua catalana, exercici obligatori i eliminatori. En cas que algun aspirant presenti abans de fer la prova, el mateix dia, l'acreditació corresponent al nivell de català C2 o equivalent, restarà exempt de fer la prova de català.

 

Sisè.- Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, paretsdelvalles.eadministracio.cat i comunicar-la als membres titulars i suplents del tribunal qualificador.

 

Setè.- Aquest és un acte de tràmit no definitiu i, per tant, no és susceptible de recurs, i això sense perjudici que pugueu exercir els recursos que estimeu procedents, de conformitat amb el que disposa l'article 40.2 i l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9737 {"title":"Ayuntamiento de Parets del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9019)","published_date":"2023-10-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9737"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Parets del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9019 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-13/9737-ayuntamiento-parets-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9019 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.