Ayuntamiento de Llançà - Administración local (DOGC nº 2023-9019)

ANUNCIO sobre aprobación de las bases reguladoras y las convocatorias que regirán los procesos selectivos de estabilización excepcional, mediante concurso-oposición y por el sistema de turno libre (exp. 1530/2022).

Al Butlletí Oficial de la Província de Girona, número 247, de data 29 de desembre de 2022, es fan públiques l'aprovació de les bases reguladores i les convocatòries que regiran els processos selectiu d'estabilització excepcional, mitjançant concurs oposició i pel sistema de torn lliure, següents:

 

Auxiliar administratiu de gestió, personal funcionari, Escala d'Administració General, subescala administrativa, Grup de classificació: C2, c.d.: 16, Vacants: 2.

Tècnic auxiliar informàtic, personal funcionari, Escala d'Administració Especial, subescala tècnica, Grup de classificació: C1, c.d.: 18, Vacants: 1.

Agutzil - conserge, personal funcionari, Escala d'Administració Especial, subescala escomeses especials, Grup de classificació: AP, c.d.: 12, Vacants: 1.

Auxiliar de la llar d'infants, personal laboral, Grup de classificació: Equiparable funcionarialment a C2 i c.d.:14, Vacants: 1.

 

En data 20 de febrer de 2023, es publica al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 35, un edicte d'esmena de les mateixes convocatòries.

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals que comptaran a partir del dia següent al de la publicació extractada de la convocatòria a l'últim diari, ja sigui Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran al Butlletí de la Província de Girona, a l'e-Tauler i a la web municipal de la Corporació.

 

Llançà, 4 d'octubre de 2023

 

Núria Escarpanter i Olivet

Alcaldessa  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9726 {"title":"Ayuntamiento de Llançà - Administración local (DOGC nº 2023-9019)","published_date":"2023-10-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9726"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llançà,DOGC,DOGC 2023 nº 9019 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-13/9726-ayuntamiento-llanca-administracion-local-dogc-n-2023-9019 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.