Ayuntamiento de Creixell - Administración local (DOGC nº 2023-9019)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Documento único de protección civil municipal de Creixell (DUPROCIM) (ref. 1035/2022).

 

El Ple de la Corporació, en sessió ordinària, celebrada el dia 21 de setembre de 2023, va prendre el següent acord:

 

"Primer: Aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal de Creixell (DUPROCIM), que reuneix els plans obligats pel municipi per als riscos següents:

 

- Emergències per episodis de contaminació a l'Ebre aigües avall de l'embassament de Flix

- Emergències per onades de calor i fred

- Emergències per concentració de persones

- Risc per pandèmies

- Risc d'incendis forestals (INFOCAT)

- Risc d'inundacions (INUNCAT)

- Risc químic en el transport (TRANSCAT)

- Risc contaminació accidental de les aigües marines (CAMCAT)

- Emergències en el transport de viatgers per ferrocarril

 

 

Segon: Sotmetre l'acord d'aprovació inicial al tràmit d'informació pública pel termini de 30 dies hàbils, mitjançant anunci al BOPT, al DOGC i al tauler d'edictes electrònic de la seu electrònica de l'ajuntament per a a formulació de reclamacions i al·legacions.

El document estarà a disposició de les persones interessades, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a la Secretaria municipal, de l'ajuntament de Creixell, per tal que es puguin formular al·legacions.

En el supòsit de no presentar-se cap reclamació ni al·legació, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu sense necessitat d'acord exprés."

 

Creixell, 3 d'octubre de 2023

 

 

Montserrat Muñoz Madueño

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9718 {"title":"Ayuntamiento de Creixell - Administración local (DOGC nº 2023-9019)","published_date":"2023-10-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9718"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Creixell,DOGC,DOGC 2023 nº 9019 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-13/9718-ayuntamiento-creixell-administracion-local-dogc-n-2023-9019 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.