Ayuntamiento de Castellar del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9019)

EDICTO sobre aprobación del Proyecto de reposición de las bajas en el arbolado viario de Castellar del Vallès.

Edicte pel ques fa públic que mitjançant resolució d'alcaldia núm. 1384 de data 26 de setembre de 2023, es va considerar aprovat definitivament el projecte "Reposició de les baixes en l'arbrat viari de Castellar del Vallès", la part dispositiva del qual es transcriu a continuació:

 

"PRIMER.- Considerar aprovat definitivament la convalidació de l'aprovació del projecte "Reposició de les baixes en l'arbrat viari de Castellar del Vallès", amb codi segur de validació 07537e8ef8194c7e83f65f6caa3048cc001, que ha estat redactat pels Serveis Tècnics Municipals, amb un pressupost d'execució material de 43.658,00 euros, preu d'execució de contracte 51.953,02 euros sense IVA, 62.863,15 euros IVA inclòs que inclou l'estudi de seguretat i salut, aprovat inicialment per acord de la Junta de Govern Local celebrada en sessió de data 18 de juliol de 2023, atès que no s'han presentat al·legacions durant el tràmit d'informació pública a què s'ha sotmès l'expedient.

 

SEGON.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a l'empara d'allò que disposa l'article 8 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern."

 

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des de la data de presentació del recurs en el registre corresponent.

Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix,  no es pot interposar cap recurs administratiu, a excepció del recurs extraordinari de revisió en els casos previstos a l'art. 125.1 de l'esmentada norma.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o en el termini màxim de sis mesos a comptar des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat.  No obstant, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat

 

Castellar del Vallès, 26 de setembre de 2023

 

L'alcalde

 

P. d. (Decret núm. 991, de 22 de juny de 2023)

Antonio Cárceles Jurado

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9716 {"title":"Ayuntamiento de Castellar del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9019)","published_date":"2023-10-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9716"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellar del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9019 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-13/9716-ayuntamiento-castellar-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9019 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.