Ayuntamiento de Martorelles - Administración local (DOGC nº 2023-9018)

ANUNCIO relativo a la propuesta de Acuerdo en la Junta de Gobierno Local sobre aprobación de la oferta pública de empleo 2023.

El Ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el dia 27 de desembre de 2022 va aprovar la plantilla de personal. Posteriorment en sessions plenàries de dates 20 de març de 2023 i 24 de juliol de 2023 es va modificar la plantilla inicialment fixada per a l'any 2023.

D'acord amb l'esperit de contenció de la despesa pública, la convocatòria de places per a l' ingrés de personal amb caràcter definitiu es concentra en els sectors, funcions i categories absolutament prioritaris i amb criteris restrictius, limitats als imprescindibles per al funcionament dels respectius serveis.

Vist l'expedient tramitat per a l'aprovació de l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Martorelles, any 2023.

Realitzat el període de consultes amb la representació sindical de l'Ajuntament de Martorelles, en Mesa General de data 5 de juliol de 2023 s'ha acordat donar conformitat a la proposta objecte de la present aprovació.

Vist el que disposa l'article 20 de la Llei 32/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023.

Vist que, d'acord amb el que estableix l'article 37.1.c) TREBEP, consta en l'expedient que l'oferta pública d'ocupació 2023 objecte d'aprovació ha estat objecte de negociació a la mesa de negociació entre l'ajuntament de Martorelles i els representants dels treballadors.

Vist que l'article 285.1 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, estableix que les corporacions locals han de formular públicament llurs ofertes d'ocupació, d'acord amb el que s'estableix reglamentàriament.

Vist també l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i els articles 56 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals.

Vist que de conformitat amb el previst en l'apartat h) de l'article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, en el qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, correspon a l'Alcalde President aprovar l'Oferta pública d'ocupació i atès que l'esmentada Alcaldia, i d'acord amb la competència delegada a favor de la Junta de Govern Local en virtut del Decret de l'alcaldia 2023/242, de 19 de juny de 2023.

 

És pel que es proposa a la Junta de Govern Local l'adopció dels següents

 

ACORDS

 

PRIMER. Aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2023, amb el següent detall:

 

DENOMINACIÓ

Grup

Places

Sistema de selecció

Règim jurídic

Administratiu/va

C1

1

Concurs-oposició lliure

Funcionari

Tècnic superior economia

A1

1

Concurs-oposició lliure

Funcionari

TAG - Territori

A1

1

Concurs-oposició lliure

Funcionari

Caporal

C1

1

Concurs-oposició promoció interna

Funcionari

Tècnic mitjà règim intern i regidories

A2

1

Concurs-oposició lliure

Laboral

Encarregat/da brigada de jardineria

C1

1

Concurs-oposició lliure

Laboral

 

 

SEGON. Publicar els presents acords en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat, d'acord amb el que estableix l'article 285 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, així com en els taulers municipals i pàgina web municipal.

 

TERCER. Notificar aquest acord a la Direcció general d'administració local de la Generalitat de Catalunya i a la Subdelegació del Govern de l'Estat als efectes legalment previstos.

 

QUART. Comunicar-ho als representants dels treballadors.

 

Martorelles, 5 d'octubre de 2023

 

Marc Candela Callado

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9648 {"title":"Ayuntamiento de Martorelles - Administración local (DOGC nº 2023-9018)","published_date":"2023-10-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9648"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9018 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-11/9648-ayuntamiento-martorelles-administracion-local-dogc-n-2023-9018 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.