Ayuntamiento de Alcover - Administración local (DOGC nº 2023-9018)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento de funcionamiento del buzón ético del Ayuntamiento de Alcover (exp. 1985/2023).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària del dia 28 de setembre de 2023, va aprovar inicialment el Reglament de funcionament de la Bústia Ètica de l'Ajuntament d'Alcover.

El que es fa públic de conformitat amb el que preveu l'art. 66.1 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, serveis i activitats dels ens locals, als efectes que els interessats durant el termini de 30 dies hàbils puguin examinar l'expedient i formular les al·legacions i suggeriments que considerin oportuns. En cas que no se'n presentin, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

La documentació es pot consultar a la seu electrònica d'aquest Ajuntament http://alcover.eadministracio.cat, així com a les oficines de l'Ajuntament, Pl. Nova núm. 3, de 9 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.

 

Alcover, 3 d'octubre de 2023

 

Robert Figueras Roca

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9622 {"title":"Ayuntamiento de Alcover - Administración local (DOGC nº 2023-9018)","published_date":"2023-10-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9622"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Alcover,DOGC,DOGC 2023 nº 9018 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-11/9622-ayuntamiento-alcover-administracion-local-dogc-n-2023-9018 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.