Universidad Pompeu Fabra - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9018)

RESOLUCIÓN de 6 de octubre de 2023, por la que se anuncia la oferta pública de empleo de personal docente e investigador de la Universidad Pompeu Fabra para el año 2023.

 

L'article 70 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (text refós aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 5 d'octubre) estableix que les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que s'hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés seran objecte de l'oferta pública d'ocupació. Aquesta oferta, que han d'aprovar anualment els òrgans de govern de les administracions públiques, s'ha de publicar al diari oficial corresponent.

De conformitat amb la Llei 31/2022, de 28 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023.

De conformitat amb Llei 2/2003, de 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2023.

En ús de les atribucions que em confereix l'article 52 en relació amb la competència prevista a l'article 5 d) dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, aprovats pel Decret 209/2003, de 9 de setembre, modificats per ACORD GOV/203/2010, de 9 de novembre i per ACORD GOV/129/2015, de 4 d'agost,

 

HE RESOLT:

 

1. Aprovar l'oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Pompeu Fabra corresponent a l'any 2023 de 16 places de professor lector, en el marc del Pla de mesures pel relleu generacional i contra la precarietat a la universitat pública catalana.

 

2. Aprovar l'oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Pompeu Fabra corresponent a l'any 2023 d'1 plaça de catedràtic d'universitat de promoció interna.

 

3. Fer pública aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar un recurs contenciós-administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona, o el que correspongui al vostre domicili, en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent al de la publicació.

Els interessats també podran interposar potestativament un recurs de reposició davant la rectora en el termini d'un mes comptador des del dia següent a la publicació, cas en el qual no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació per silenci del recurs de reposició interposat.

 

 

Barcelona, 6 de octubre de 2023

 

 

Laia de Nadal Clanchet

Rectora

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9607 {"title":"Universidad Pompeu Fabra - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9018)","published_date":"2023-10-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9607"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9018,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-11/9607-universidad-pompeu-fabra-cargos-personal-dogc-n-2023-9018 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.