Consejo Comarcal de El Vallès Occidental - Administración local (DOGC nº 2023-9017)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del establecimiento del servicio público comarcal de tratamiento de residuos municipales, que comprende la coordinación y asistencia técnica de las recogidas selectivas, la valorización y el tratamiento de las fracciones de los residuos municipales voluminosos, fracción orgánica y fracción resto.

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en sessió ordinària celebrada el dia 5 de d'octubre de 2023, va prendre entre d'altres, l'acord que copiat literalment diu així:

 

"Primer.- APROVAR inicialment l'establiment del servei públic comarcal de tractament de residus municipals, que comprèn la coordinació i assistència tècnica de les recollides selectives, la valorització i el tractament de les següents fraccions dels residus municipals: residus voluminosos, fracció orgànica i fracció resta.

El Consell Comarcal no podrà procedir a l'establiment definitiu del referit servei fins que no hagi estat aprovada definitivament la seva incorporació al PAC, així com s'hagin dut a terme les oportunes delegacions dels Ajuntaments per a la prestació del servei per part del consell Comarcal i, en el seu cas, aquest les hagi acceptat.

En qualsevol cas, la forma de gestió del servei continuarà sent mitjançant el Consorci de Residus, per considerar que és la forma més adequada mitjançant la que actualment els municipis consorciats ja estan prestant el servei d'acord amb la memòria justificativa del servei així com els arts. 57 de la LRBRL, i 118 i ss de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic i 312 i ss del ROAS.

 

Segon.- APROVAR inicialment el reglament regulador del servei públic comarcal de tractament de residus municipals

 

Tercer.- SOTMETRE l'expedient d'establiment del servei i el seu reglament regulador a informació pública per un termini mínim de trenta (30) dies, mitjançant anuncis que s'inseriran en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), en el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i en el tauler d'anuncis d'aquest Consell Comarcal, a l'efecte que particulars i entitats puguin formular les observacions que estimin pertinents.

En cas de no haver-hi cap reclamació o suggeriment, l'acord inicial esdevindrà definitiu, sense necessitat d'adoptar un nou acord.

 

Quart.- FACULTAR expressament al President del Consell Comarcal per a efectuar les actuacions oportunes per a la efectivitat dels presents acords, així com per a l'esmena o rectificació sempre que no s'alteri el contingut essencial del que és objecte d'aprovació.

 

Cinquè.- NOTIFICAR els presents acords als interessats i al Consorci per a la gestió de Residus del Vallès Occidental."

 

Terrassa, 6 d'octubre de 2023

 

Ignasi Giménez Renom

President

 

 

REGLAMENT REGULADOR DEL SERVEI PÚBLIC COMARCAL DE TRACTAMENT DE RESIDUS MUNICIPALS

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9580 {"title":"Consejo Comarcal de El Vallès Occidental - Administración local (DOGC nº 2023-9017)","published_date":"2023-10-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9580"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Vallès Occidental,DOGC,DOGC 2023 nº 9017 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-10/9580-consejo-comarcal-valles-occidental-administracion-local-dogc-n-2023-9017 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.