Ayuntamiento de Òdena - Administración local (DOGC nº 2023-9017)

ANUNCIO sobre aprobación de las bases reguladoras de subvenciones para usuarios de la piscina cubierta del polideportivo Les Comes de Igualada por prescripción médica, período 2023-2026 (Q1082023001, 336/2023).

El Ple de la Corporació, en sessió de 6 d'abril de 2023, va aprovar inicialment les Bases Reguladores de les subvencions per a usuaris de la piscina coberta del complex esportiu Les Comes d'Igualada per a prescripció mèdica, període 2023-2026.

Pel present anunci, d'acord amb l'article 124.2 del ROAS, s'informa que es procedeix a la seva integral publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament, per un termini de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, per tal que s'hi puguin presentar les al·legacions i/o reclamacions que es considerin adients. De no formular-se-n'hi, l'acord inicial esdevindrà definitiu.

Les Bases Reguladores de les subvencions per a usuaris de la piscina coberta del complex esportiu Les Comes d'Igualada per a prescripció mèdica, període 2023-2026, es poden consultar íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 30 d'agost de 2023.

 

Òdena, 5 d'octubre de 2023

 

Jaume Xaus Regordosa

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9559 {"title":"Ayuntamiento de Òdena - Administración local (DOGC nº 2023-9017)","published_date":"2023-10-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9559"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Òdena,DOGC,DOGC 2023 nº 9017 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-10/9559-ayuntamiento-odena-administracion-local-dogc-n-2023-9017 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.