Ayuntamiento de Castellví de Rosanes - Administración local (DOGC nº 2023-9016)

ANUNCIO relativo al nombramiento de una trabajadora social / educadora interina por suplencia (X2023001735).

Per l'Alcalde-President, el 29/09/2023 s'ha dictat el decret Núm. 2023DECR001019 amb els següents acords:

 

"PRIMER.- Nomenar per cobrir interinament de forma urgent el lloc de treball vacant de forma transitòria durant el període d'Incapacitat temporal, pel gaudiment del permís de maternitat i/o les situacions derivades de l'aplicació de la llei de conciliació, a la Sra. IRATI PASTOR BACO (DNI 478****2C), per suplència la plaça de treballadora social/educadora interina de l'Ajuntament de Castellví de Rosanes en aplicació de l'art 10.1 b) de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'estatut bàsic de l'empleat públic i amb l'horari, retribucions i funcions establertes a les bases de la 7 a la 9 de les bases reguladores del procés selectiu.

 

SEGON.- Notificar aquesta resolució a la interessada i fer-la efectiva des de la data de presa de possessió de la plaça, que ha de fer-se en el termini de cinc dies a partir de l'endemà de la notificació d'aquesta resolució.

 

TERCER.- Disposar l'afiliació o donar-la d'alta en el règim general de la Seguretat Social.

 

QUART.- Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província.."

 

Es fa públic per a coneixement general.

 

Castellví de Rosanes, 29 de setembre de 2023

 

Adrià Camino Fideu

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9461 {"title":"Ayuntamiento de Castellví de Rosanes - Administración local (DOGC nº 2023-9016)","published_date":"2023-10-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9461"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellví de Rosanes,DOGC,DOGC 2023 nº 9016 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-09/9461-ayuntamiento-castellvi-rosanes-administracion-local-dogc-n-2023-9016 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.