Área Metropolitana de Barcelona - Administración local (DOGC nº 2023-9015)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del apartado 12 del Proyecto de establecimiento del servicio de transporte urbano de viajeros en autobús con finalidad cultural y turística (exp. 902711/20).

El Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en sessió celebrada el 26 de setembre de 2023, ha acordat aprovar inicialment la proposta de modificació de l'apartat 12 del Projecte d'establiment del servei de transport urbà de viatgers en autobús amb finalitat cultural i turística, referent a l'inici del servei modificat, aprovat definitivament per acord del Consell Metropolità en sessió celebrada el dia 25 d'octubre de 2022.

S'obre un termini d'informació pública de trenta dies, mitjançant la publicació de l'anunci corresponent al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en un diari de major difusió, a fi que les persones i organitzacions puguin formular al·legacions, propostes i suggeriments.

Durant el període d'informació pública l'expedient podrà ser consultat a la Secretaria General, al carrer seixanta-dos (62), número 16, edifici A, 2a planta de Barcelona o bé a través de mitjans electrònics, prèvia sol·licitud a través del correu secretariaamb@amb.cat. En ambdós casos heu de sol·licitar la vista a través del correu electrònic secretariaamb@amb.cat.

 

 

Annex

Apartat 12 del Projecte d'establiment del servei de transport urbà de viatgers en autobús amb finalitat cultural i turística. Inici de la prestació del servei modificat.

 

En el present Projecte d'establiment de servei es fixen condicions substancialment diferents respecte el servei actual, tals com itineraris, títols, tarifes i flota. Per aquest motiu s'estableix que la data d'inici del servei de gestió directa modificat sigui la mateixa que la posada en servei del nou contracte del servei de gestió indirecta. El calendari del servei de gestió indirecta anirà fixat en el procés de licitació corresponent i, un cop es conegui la data efectiva d'inici del servei de gestió indirecta corresponent al nou contracte, l'AMB la farà pública a través d'un anunci en un diari oficial.

 

Barcelona, 3 d'octubre de 2023

 

Marcel·lí Pons Duat

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9415 {"title":"Área Metropolitana de Barcelona - Administración local (DOGC nº 2023-9015)","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9415"} catalunya administración local,Área Metropolitana de Barcelona,DOGC,DOGC 2023 nº 9015 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-06/9415-area-metropolitana-barcelona-administracion-local-dogc-n-2023-9015 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.