Ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca - Administración local (DOGC nº 2023-9015)

ANUNCIO relativo a las bases y la convocatoria del proceso selectivo por concurso-oposición de una plaza de ingeniero.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, en sessió de data 19 de setembre de 2023, va aprovar les Bases específiques i la convocatòria que han de regir el procés selectiu mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure, de la plaça d'Enginyer/a, funcionari/ària de carrera, Grup A1, per a la provisió de lloc de treball de Cap de Departament, i constitució de borsa de treball.

L'anunci de les bases i la convocatòria s'han publicat íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 28 de setembre de 2023, CVE-Núm. de registre 202310129549.

Mitjançant Decret núm. 2023DECL002855, de 29 de setembre, s'ha resolt la rectificació d'errada material produïda en el paràgraf 4t. de la clàusula dotzena (Incidències i recursos) de les bases i convocatòria:

 

On diu:

"Contra aquestes bases es podrà interposar recurs contenciós-administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent de la seva publicació al BOP de Girona, davant el Jutjat contenciós administratiu de Girona"

Ha de dir:

"Contra aquestes bases es podrà interposar recurs contenciós-administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent de la seva publicació al BOP de Barcelona, davant el Jutjat contenciós administratiu de Barcelona".

 

Tot el que s'exposa al públic perquè dintre del termini de vint dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, es puguin presentar les instàncies per sol·licitar prendre part en el procés selectiu i fer les reclamacions que es creguin convenients.

 

Sant Andreu de la Barca, 29 de setembre de 2023

 

Marc Giribet i Gavara

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9401 {"title":"Ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca - Administración local (DOGC nº 2023-9015)","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9401"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca,DOGC,DOGC 2023 nº 9015 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-06/9401-ayuntamiento-sant-andreu-barca-administracion-local-dogc-n-2023-9015 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.