Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres - Administración local (DOGC nº 2023-9014)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Ordenanza de ahorro de agua.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 26 de setembre de 2023, va aprovar entre d'altres el següent acord:

 

"Primer.- APROVAR INICIALMENT l'Ordenança Municipal per a l'estalvi d'aigua de Sant Andreu de Llavaneres.

El text de l'Ordenança s'incorpora al present acord mitjançant annex a tots els efectes legals.

 

Segon.- SOTMETRE l'Ordenança a informació pública i audiència als interessats durant un període de trenta dies hàbils mitjançant la publicació d'edictes en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el B.O.P.B., en el D.O.G.C., en el diari "ARA" i al web municipal, perquè es puguin presentar reclamacions i suggeriments. En el supòsit de què no se'n presenti cap, l'acord inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de cap altre acord exprés.

 

Tercer.- PUBLICAR el text íntegre de l'Ordenança definitivament aprovada en el Butlletí Oficial de la Província i en lloc web municipal.

 

Quart.- DETERMINAR que un cop hagi entrat en vigor l'esmentada ordenança, s'entendrà derogada la resta de normativa municipal que entri en contradicció amb aquesta."

 

En compliment del que disposa l'article 178.1b) del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 63.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, l'acord d'aprovació, juntament amb el text de l'ordenança, se sotmeten a informació pública durant un termini de trenta dies hàbils, a comptar des de la darrera publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a diari Ara.

El text íntegre de l'ordenança es troba publicat al BOP de data 28 de setembre de 2023 i al web municipal.

Durant el termini esmentat es podrà examinar l'expedient a la Secretaria de l'Ajuntament i formular-hi les al·legacions que es considerin pertinents. En el supòsit de què no se'n presenti cap, l'acord inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de cap altre acord exprés.

 

Sant Andreu de Llavaneres, 27 de setembre de 2023

 

Alexandre Neira Marí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9318 {"title":"Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres - Administración local (DOGC nº 2023-9014)","published_date":"2023-10-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9318"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres,DOGC,DOGC 2023 nº 9014 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-05/9318-ayuntamiento-sant-andreu-llavaneres-administracion-local-dogc-n-2023-9014 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.