Ayuntamiento de Bescanó - Administración local (DOGC nº 2023-9014)

ANUNCIO sobre aprobación de la modificación no sustancial del Proyecto constructivo para la conectividad entre las rutas del Valle del Ter y del Valle de Llémena (exp. 2388-2020-191).

El Ple de l' Ajuntament de Bescanó en data 26 de setembre de 2023 ha aprovat la modificació no substancial del "Projecte constructiu per la connectivitat entre les rutes de la Vall del Ter i de la Vall de Llémena", d'acord amb els acords següents:

 

"Primer.- APROVAR la revisió del "Projecte constructiu per la connectivitat entre les rutes de la Vall del Ter i de la Vall de Llémena", de data agost 2023, amb un pressupost d'execució material de 1.208.536,09€, més 253.792,58€ en concepte del 21% d'IVA, essent el total del pressupost per contracte de 1.462.328,67€ (un milió quatre-cents seixanta-dos mil tres-cents vint-i-vuit euros amb seixanta-set cèntims). Sense perjudici d'aixó, queda plenament en vigor l'acord adoptat pel Ple municipal en sessió del dia 14 de març de 2023 respecte de l'aprovació de la proposta tècnica i econòmica per l'obra de connexió entre les rutes de la Vall del Ter i de la Vall del Llémena entre Bescanó i Sant Gregori", redactada per l'empresa TRAGSA d'un import de 1.621.861,26€ IVA inclòs.

De conformitat amb el que disposa l'art. 235.3 del Text Refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, aquesta aprovació definitiva porta aparellada la declaració d'utilitat pública i la necessitat d'ocupació dels terrenys i els edificis que hi són compromesos, a l'efecte d'expropiació forçosa.

 

Segon.- PUBLICAR l'acord d'aprovació del projecte esmentat al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la corporació, de conformitat amb l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Tercer.- NOTIFICAR l'adopció dels presents acords al Consorci de les Vies Verdes de Girona i a l'Ajuntament de Sant Gregori als efectes oportuns".

 

El que es fa públic pel seu general coneixement.

 

Bescanó, 27 de setembre de 2023

 

Xavier Vinyoles i Compta

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9297 {"title":"Ayuntamiento de Bescanó - Administración local (DOGC nº 2023-9014)","published_date":"2023-10-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9297"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Bescanó,DOGC,DOGC 2023 nº 9014 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-05/9297-ayuntamiento-bescano-administracion-local-dogc-n-2023-9014 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.