Consorcio del Transporte Público de El Camp de Tarragona, Autoridad Territorial de la Mobilidad - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9013)

RESOLUCIÓN R-2023/109, de 26 de septiembre de 2023, por la que se declara desierto el proceso selectivo para cubrir la plaza del puesto de trabajo con código ATMCT-EC2 en régimen de personal laboral fijo del Consorcio del Transporte Público de El Camp de Tarragona, Autoridad Territorial de la Movilidad (convocatoria núm. ATMCT05-23).

Atès que l'article 17 del estatuts del Consorci de l'ATMCT estableix entre les competències de la gerència la contractació de personal al servei del Consorci i que el Consell d'Administració de l'ATMCT, en sessió de data 19 de desembre de 2022, va ratificar la contractació d'un/a tècnic/a de gestió del grup B inclosa en la plantilla estructural com a personal laboral.

Atès que es van aprovar les bases i la convocatòria del procés de selecció per proveir una plaça de tècnic/a jurídic i de contractació a l'ATMCT com a personal laboral fix d'acord amb els següents requisits de participació:

- Ser personal amb vincle preexistent fix amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya o amb els ens consorciats.

- Disposar d'un títol universitari de grau mitjà o equivalent en algun dels àmbits següents: jurídic, econòmic, empresarial, o finances i comptabilitat.

- Disposar del certificat de coneixements de català de nivell de suficiència (C1) de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent.

- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes ni estar en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat.

Atès que en data de 5 de juliol de 2023, es va publicar al DOGC número 8951 l'anunci corresponent a la "Resolució R-2023/074, de 29 de juny de 2023, de convocatòria d'un concurs restringit de mèrits per a la provisió de dos llocs de tècnic de gestió (grup B) en règim de personal laboral fix del Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, Autoritat Territorial de la Mobilitat (convocatòria núm. ATMCT05-23)".

Atès que, en relació a la vacant amb codi ATMCT-EC2 es va aprovar la llista definitiva d'admesos i exclosos i, realitzada la valoració de les sol·licituds presentades per part de l'Òrgan Tècnic de Selecció, cap candidat/a ha superat la puntuació mínima establerta en les bases de la convocatòria.

Atès que, publicat el resultat provisional del concurs en data 30 d'agost, no s'ha presentar cap al·legació dintre dels terminis legals establerts, escau declarar desert el procés de selecció convocat per a la provisió del lloc de treball amb codi ATMCT-EC2 al Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, Autoritat Territorial de la Mobilitat.

 

RESOLC:

 

PRIMER: Declarar desert el procés selectiu per cobrir la plaça del lloc de treball amb codi ATMCT-EC2.

 

SEGON: Fer públic el resultat de la convocatòria

 

TERCER: Iniciar el procediment perquè s'autoritzi la convocatòria en obert per proveir aquesta plaça, amb codi ATMCT-EC2, segons el que estableix la Disposició final 23a de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per l'any 2023 i l'article 33.6 de la Llei 2/2023 de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, donant trasllat al Departament de Territori per la seva tramitació.

 

QUART: Donar compte d'aquesta resolució al Consell d'Administració del Consorci, en la propera sessió que celebri.

 

Tarragona, 26 de setembre de 2023

 

Eugenia Doménech Moral

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9265 {"title":"Consorcio del Transporte Público de El Camp de Tarragona, Autoridad Territorial de la Mobilidad - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9013)","published_date":"2023-10-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9265"} catalunya Consorcio del Transporte Público de El Camp de Tarragona, Autoridad Territorial de la Mobilidad,DOGC,DOGC 2023 nº 9013,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-04/9265-consorcio-transporte-publico-camp-tarragona-autoridad-territorial-mobilidad-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9013 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.