Ayuntamiento de Rubí - Administración local (DOGC nº 2023-9013)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del artículo 85 del Reglamento general de las guarderías municipales.

Edicte pel que es fa públic l'Acord de Ple de l'Ajuntament de Rubí, en sessió del dia 25 de juliol de 2023, aprovat per majoria absoluta, que transcrit literalment diu:

 

"1r.- Aprovar inicialment la modificació de l'article 85 del Reglament General de les Escoles Bressol Municipals que fou aprovat definitivament pel Ple de l'Ajuntament de Rubí el 25 de febrer de 2010 i que està publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 13 de juliol de 2010, per incorporar la següent previsió: "Es vetllarà per tenir personal auxiliar per poder atendre les necessitats educatives especials dels alumnes."

De manera que, essent el contingut original de l'article el següent:

"Article 85:

1.- Sense perjudici del que pugui establir en el futur la normativa sectorial:

a) El nombre mínim d'educadors/es responsables en presència simultània ha de ser igual al nombre de grups en funcionament simultani, més un, incrementant-se en un de més per cada tres grups o fracció.

b) Per cada tres grups o fracció, almenys un educador/a responsable ha de tenir el títol de mestre especialista en educació infantil o títol de grau equivalent.

2.- En cada aula existirà un educador/a responsable que serà el tutor i referent. "

Passi a ser:

"Article 85:

1.- Sense perjudici del que pugui establir en el futur la normativa sectorial:

a) El nombre mínim d'educadors/es responsables en presència simultània ha de ser igual al nombre de grups en funcionament simultani, més un, incrementant-se en un de més per cada tres grups o fracció.

b) Per cada tres grups o fracció, almenys un educador/a responsable ha de tenir el títol de mestre especialista en educació infantil o títol de grau equivalent. Es vetllarà per tenir personal auxiliar per poder atendre les necessitats educatives especials dels alumnes.

2.- En cada aula existirà un educador/a responsable que serà el tutor i referent."

 

2n.- Sotmetre a informació pública aquest acord amb el text de la modificació del reglament pel termini de trenta dies hàbils, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i reclamacions, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de la corporació. El tràmit d'informació pública s'iniciarà amb la primera publicació de l'anunci i finalitzarà al cap de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació del mateix.

Durant aquest termini qualsevol persona pot consultar l'expedient de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores a les oficines del servei d'Educació, situades al carrer General Prim 33-35 2ª planta de Rubí, i formular al·legacions per escrit.

Els documents de l'expedient (aquest acord, el text de l'ordenança amb les bases aprovada inicialment, l'acord de la comissió d'estudi i els informes) també es publicaran a la plataforma web "Rubí Participa" per facilitar el seu coneixement per part de la ciutadania i facilitar el tràmit d'informació pública

 

3r. Publicar al portal de la transparència el procediment normatiu en curs d'elaboració, amb la indicació de l'estat de tramitació en què es troba, les memòries i els documents justificatius de la tramitació del projecte normatiu, i el contingut íntegre del text del projecte de modificació del reglament.

 

4t.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, la modificació que s'aprova inicialment quedarà aprovada definitivament sense necessitat de cap tràmit ulterior.

 

5è.- Un cop aprovat definitivament i en el termini de quinze dies, s'ha de trametre tant l'acord d'aprovació de la modificació del reglament com la seva còpia fefaent a l'administració de l'Estat i a la de la Generalitat de Catalunya. El text íntegre de la modificació del reglament s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de la Província, i al tauler d'anuncis de la corporació i s'ha d'anunciar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la referència al Butlletí oficial de la Província en que es va publicar íntegrament el text.

La modificació entrarà en vigor un cop transcorreguts quinze dies hàbils des de la darrera notificació i sempre que s'hagi publicat el text al Butlletí Oficial de la Província, d'acord amb el que disposa l'article 70.2 de la LRBRL.

 

6è.- Un cop entri en vigor la modificació, es procedirà a publicar el text consolidat del Reglament General de les Escoles Bressol Municipals al Portal de la Transparència municipal i al BOPB."

L'expedient es podrà consultar a:

https://www.seu-e.cat/ca/web/rubi/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/normativa-plans-i-programes/memories-i-documents-dels-projectes-normatius-en-curs

 

Si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de cap tràmit ulterior.

 

Rubí, 19 de setembre de 2023

 

Josep Manuel Colell Voltas

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9253 {"title":"Ayuntamiento de Rubí - Administración local (DOGC nº 2023-9013)","published_date":"2023-10-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9253"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2023 nº 9013 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-04/9253-ayuntamiento-rubi-administracion-local-dogc-n-2023-9013 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.