Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9013)

ANUNCIO sobre aprobación del Proyecto de mejora acústica entre espacios en el casal de personas mayores de Can Serra.

Per Resolució núm. 10235/2023 de 15 de juliol de 2023, del Tinent d'Alcaldia, titular de l'Àrea de Manteniment i Serveis, i en us de les competències atribuïdes en matèria de contractació a la Junta de Govern Local per als municipis de gran població en sessió celebrada el dia 28 de juny de 2023, publicat al BOPB el 7 de juliol de 2023 s'aprovà la iniciació del procediment d'aprovació inicial del "PROJECTE DE MILLORA ACÚSTICA ENTRE ESPAIS AL CASAL DE GENT GRAN DE CAN SERRA A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT "AJT/19302/2023 amb un pressupost total del contracte de 16.929,45 euros que es desglossa en 13.991,28 euros de preu base més 2.938,17 euros d'IVA.

La documentació que integra l'esmentat projecte es podrà examinar en la Secció de suport a la gestió dels Serveis d'Espai públic, habitatge urbanisme i sostenibilitat, d'aquest Ajuntament, durant el termini de 30 dies, en hores hàbils d'oficina, a partir del dia següent de la inserció d'aquest Edicte en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en compliment del que disposa l'article 235.2.c) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya. També es pot fer la consulta a la web municipal www.l-h.cat dins l'apartat Seu Electrònica, tot als efectes de l'art 37.2 del Decret 179/1995 de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals.

Les persones naturals o jurídiques que es considerin afectades podran presentar, dins d'aquest termini i per triplicat, les reclamacions i documents que les justifiquin, sobre qualsevol dels extrems de l'esmentat projecte.

Cas de no presentar-se al·legacions, el projecte restarà aprovat definitivament, donant-se, en aquest acte, per complimentat allò que disposa l'article 38 del Decret 179/1995 de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals.

 

L'Hospitalet de Llobregat, 13 de juny de 2023

 

David Gómez Luque

Tinent d'Alcaldia, titular de l'Àrea de Manteniment i Serveis

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9239 {"title":"Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9013)","published_date":"2023-10-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9239"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9013 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-04/9239-ayuntamiento-hospitalet-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-9013 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.