Diputación de Girona - Administración local (DOGC nº 2023-9012)

ANUNCIO relativo a la firma del Convenio entre la Diputación de Girona y el Ayuntamiento de Vilafant para la cesión de un tramo urbano de la carretera GI-7633.

La Diputació de Girona, en data 25 de setembre de 2022, i l'Ajuntament de Vilafant, en data 22 de setembre de 2023, han signat el conveni per a la cessió a l'Ajuntament d'un tram urbà de la carretera GI-7633, de Santa Llogaia a les Forques, el text del qual seguidament es transcriu als efectes previstos en l'article 110.3 de la Llei 26/2010, de 2 d'agost, del règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya:

 

"I. ENTITATS QUE INTERVENEN

Diputació de Girona, representada pel seu president, Miquel Noguer i Planas, assistit pel secretari general, Jordi Batllori i Nouvilas, en virtut de les facultats conferides per acord del Ple de 19 de setembre de 2023.

Ajuntament de Vilafant, representat per la seva alcaldessa presidenta Montserrat de la Llave i Alegri, assistida pel secretari de la corporació, Josep Maria Cortada i Puig, en virtut de les facultats conferides per acord del Ple de 19 d'abril de 2023.

 

II. ANTECEDENTS I MOTIVACIÓ

 

- 1. La Diputació de Girona és titular i gestiona la carretera GI-7633, de Santa Llogaia a les Forques, la qual en el seu recorregut final té un tram dins la trama urbana del nucli de les Forques dins el terme municipal de Vilafant.

L'Ajuntament de Vilafant ha manifestat el seu interès en disposar d'aquest tram final urbà.

 

- 2. Ambdues parts coincideixen en constatar que aquest vial actualment ja és carrer del nucli de les Forques del municipi de Vilafant i que el seu trànsit és majoritàriament urbà. Per aquest motiu aquest tram es pot lliurar a l'Ajuntament de Vilafant per tal que l'incorpori al seu patrimoni viari, conforme l'article 48.1 i la disposició addicional primera del text refós de la Llei de carreteres (Decret legislatiu 2/2009, de 25 d'agost) i l'article 172 del Reglament general de carreteres (Decret 293/2003, de 18 de novembre).

En virtut de tot això, formalitzen aquest conveni amb subjecció als següents

 

PACTES

 

1. La Diputació de Girona cedeix la titularitat del tram final de la carretera GI-7633, de Santa Llogaia a les Forques, des del PK 0+575 fins al final (PK 0+823).

Aquest tram de carretera disposa de senyalització vertical i horitzontal, així com també el paviment de la calçada i els vorals que estan en bon estat.

L'Ajuntament de Vilafant declara conèixer i acceptar les característiques i estat de conservació d'aquest tram i adquireix, de ple dret i a tots els efectes, el tram indicat en el paràgraf anterior per incorporar-lo al seu patrimoni viari urbà.

En el plànol annex a aquest conveni es grafia el tram objecte de traspàs. A partir d'aquest traspàs la carretera GI-7633, de Santa Llogaia a les Forques, finalitzarà al PK 0+575, on l'eix té per coordenades UTM X = 496510 i Y = 4676596.

 

2. Aquesta cessió serà vàlida i eficaç en el moment de la signatura d'aquest conveni. A aquests efectes, es considerarà la data de la darrera signatura. A partir d'aquest moment l'Ajuntament de Vilafant es farà càrrec del seu manteniment i explotació íntegra.

 

3. Les parts resoldran de comú acord les diferències que puguin sorgir en relació amb aquest conveni. En cas que es puguin plantejar qüestions litigioses es resoldran per la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

I, en prova de conformitat, les persones que l'atorguen signen aquest conveni."

 

Girona, 26 de setembre de 2023

 

Miquel Noguer i Planas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9197 {"title":"Diputación de Girona - Administración local (DOGC nº 2023-9012)","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9197"} catalunya administración local,Diputación de Girona,DOGC,DOGC 2023 nº 9012 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-03/9197-diputacion-girona-administracion-local-dogc-n-2023-9012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.