Ayuntamiento de Lleida - Administración local (DOGC nº 2023-9012)

EDICTO sobre nombramiento de un asesor técnico especial.

De conformitat allò que disposa l'article 304.3 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'art. 10.1 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel que s'aprova el reglament de personal al servei de les entitats locals i normativa concordant, es dona publicitat de la resolució d'alcaldia número 8954-2023 de data 15 de setembre de 2023 en relació al següent nomenament:

 

"Primer: Nomenar al senyor Ivan Rodríguez Molins com a assessor tècnic especial, lloc de treball inclòs en la relació de personal eventual de confiança i/o assessorament especial, aprovat per l'Ajuntament Ple en la sessió celebrada el dia 30 de juny de 2023.

 

Segon: Les funcions, la dedicació i les característiques del lloc de treball són les fixades en l'esmentat acord plenari. Les funcions encomanades de forma específica són les d'assessorament al Govern, elaboració de documents, propostes i informes, seguiment de les diferents accions i tasques encomanades i les previstes en la legislació vigent per a aquest tipus de llocs de treball.

 

Tercer: El règim retributiu corresponent a la persona designada com a assessor tècnic especial és el mateix que l'aplicat als funcionaris municipals segons l'establert en la normativa general i en l'acord plenari al qual s'ha fet referència, resultant el següent:

 

a.- Retribucions bàsiques

Sou: El corresponent al grup de titulació personal que disposi

Triennis: Els que acrediti

 

b.- Retribucions complementàries

Les que resultin de l'aplicació de l'acord plenari

 

Quart: Els efectes econòmics i administratius del present decret seran de data 12 de setembre de 2023."

 

Lleida, 20 de setembre de 2023

 

Fèlix Larrosa Piqué

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9167 {"title":"Ayuntamiento de Lleida - Administración local (DOGC nº 2023-9012)","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9167"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lleida,DOGC,DOGC 2023 nº 9012 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-03/9167-ayuntamiento-lleida-administracion-local-dogc-n-2023-9012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.