Ayuntamiento de Llambilles - Administración local (DOGC nº 2023-9012)

EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial de carácter público no tributario del servicio de suministro de agua potable en el municipio de Llambilles (exp. X2022000381).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 19/09/2023, ha aprovat inicialment la modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari del servei de subministrament d'aigua potable al municipi de Llambilles.

L'acord adoptat s'exposa al públic durant el termini de trenta dies, comptadors a partir de l'endemà següent al de la publicació del present anunci en el darrer dels diaris oficials on surti publicat, BOP o DOGC, per tal que hom pugui formular les al·legacions i reclamacions que consideri convenients, amb el benentès que un cop transcorregut el termini esmentat i en el cas de no presentar-se'n cap, s'entendrà aprovat definitivament i es publicarà el text íntegre de l'Ordenança en el BOP als efectes de la seva entrada en vigor.

Tot això, d'acord amb el que disposen l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, l'article 178 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i l'article 60 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Llambilles, 25 de setembre de 2023

 

Josep M. Vidal i Vidal

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9165 {"title":"Ayuntamiento de Llambilles - Administración local (DOGC nº 2023-9012)","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9165"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llambilles,DOGC,DOGC 2023 nº 9012 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-03/9165-ayuntamiento-llambilles-administracion-local-dogc-n-2023-9012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.