Ayuntamiento de Capmany - Administración local (DOGC nº 2023-9012)

EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de renovación de la red de distribución urbana en baja de agua potable de la calle de El Ventador, la calle de El Nord, la calle de La Pujada y un tramo de la calle Darnius.

L'Alcalde-President de la Corporació, per delegació del Ple, el dia 25 de setembre 2023 ha aprovat definitivament el "Projecte de renovació de la xarxa de distribució urbana en baixa d'aigua potable del carrer del Ventador, el carrer del Nord, el carrer de La Pujada i un tram del carrer Darnius", redactat pel senyor Bartomeu Soley i Espuña, enginyer de camins, canals i ports, col·legiat núm. 4.863, amb un pressupost d'execució per contracte de 156.766,86 euros (IVA inclòs), d'acord amb el que el disposa l'article 235.2 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya així com el que determina l'article 37 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals (ROAS). I l'acord d'aprovació definitiva del projecte es publica de conformitat al que estableix l'article 38.2 del ROAS.

 

Si es vol impugnar el present acord, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats contenciosos administratius de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la present publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la present publicació.

 

Capmany, 25 de setembre de 2023

 

Joan Fuentes Pomés

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9153 {"title":"Ayuntamiento de Capmany - Administración local (DOGC nº 2023-9012)","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9153"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Capmany,DOGC,DOGC 2023 nº 9012 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-03/9153-ayuntamiento-capmany-administracion-local-dogc-n-2023-9012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.