Ayuntamiento de Ascó - Administración local (DOGC nº 2023-9012)

ANUNCIO sobre aprobación provisional de las Normas subsidiarias de planeamiento de Ascó para la implantación de energías renovables y su regulación en SNU.

El Ple de la Corporació, en sessió ordinària celebrada en data 21 de setembre de 2023 adoptà, entre altres, els següents acords:

 

"PRIMER.- Desestimar les al·legacions presentades d'acord amb el que s'indica en l'informe tècnic que es reprodueix íntegrament en l'antecedent XVII.

 

SEGON.- Aprovar provisionalment el Text refós de la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament d'Ascó per a la implantació de les energies renovables i la seva regulació en SNU i el Document ambiental estratègic de la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament per a la implantació de les energies renovables i la seva regulació en SNU, ambdós documents redactats el mes de juliol de 2023.

 

TERCER.- Remetre la documentació de l'expedient a la Comissió Territorial d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre per a la seva aprovació definitiva

 

QUART.- Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, en un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació en l'àmbit municipal o supramunicipal, així com doina a conèixer aquest acord per mitjans telemàtics, d'acord amb l'art. 8.5.c) del Decret Legislatiu 1/2010, del 3 d'agost i l'article 23.1 del Decret 305/2006, de 8 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'Urbanisme de Catalunya (RLUC)

 

CINQUÈ.- Ratificar la suspensió de la tramitació de plans urbanístics derivats i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, projectes i l'atorgament de llicència i/o autoritzacions d'edificació, instal·lació o ampliació relatius a obres, activitats i usos de producció d'energies renovables (eòlica i fotovoltaica) i les seves instal·lacions així com d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, en tot l'àmbit afectat per la modificació puntual, exceptuant, d'acord amb l'article 102 del RLU, els instruments o atorgaments de llicències fonamentats en el règim vigent que siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment aprovat.

L'àmbit territorial de la suspensió correspon a tot el sòl no urbanitzable del municipi d'Ascó, d'acord amb el plànol de delimitació que consta com annex a la corresponent documentació tècnica de la suspensió.

 

SISÈ. Facultar l'alcalde de la corporació per a dur a termes els actes d'execució que resultin necessaris per a l'efectivitat del present acord.

 

SETÈ. Donar trasllat del present acord a l'Àrea d'Urbanisme, Àrea de Secretaria i a la persona responsable del Portal de la Transparència d'aquest ajuntament.

 

VUITÈ. Fer constar que contra l'acord segon, per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit qualificat, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació."

 

Ascó, 25 de setembre de 2023

 

L'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9146 {"title":"Ayuntamiento de Ascó - Administración local (DOGC nº 2023-9012)","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9146"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Ascó,DOGC,DOGC 2023 nº 9012 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-03/9146-ayuntamiento-asco-administracion-local-dogc-n-2023-9012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.