Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni - Administración local (DOGC nº 2023-9011)

ANUNCIO relativo a la convocatoria del concurso de movilidad horizontal para la provisión de dos plazas de agente de la Policía Local (exp. 2023/2906).

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 183 de data 21 de setembre de 2023, es fa pública la convocatòria i es publiquen íntegrament les bases esmenades del procés selectiu per a la provisió definitiva, pel sistema de concurs de mobilitat horitzontal, de dues places d'agent de la policia local, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica (subgrup C1).

Atès que s'han modificat els requisits per accedir al procés de selecció, es torna a obrir el termini de presentació d'instàncies. Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar mitjançant la seu electrònica de l'Ajuntament (seu.calonge.cat), dins el termini improrrogable de 20 dies hàbils, a comptar des del següent al de la publicació de la convocatòria al DOGC, i s'han d'adreçar al president de la Corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú

Els successius anuncis relatius a les citades convocatòries es publicaran al tauler d'edictes d'aquesta Corporació i, si s'escau, al DOGC i/o BOP de la província de Girona.

 

Calonge i Sant Antoni, 21 de setembre de 2023

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9090 {"title":"Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni - Administración local (DOGC nº 2023-9011)","published_date":"2023-10-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9090"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2023 nº 9011 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-02/9090-ayuntamiento-calonge-sant-antoni-administracion-local-dogc-n-2023-9011 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.