Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9010)

EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla municipal del Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat (exp. G0852023000001).

De conformitat amb el que disposa l'acord de Ple de data 25 de maig de 2023 i en compliment del que es disposa en els articles 126.3 del Text Refós de les Disposicions Legals vigents en matèria de Règim Local aprovat pel Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i article 169 del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, s'anuncia l'aprovació definitiva de la modificació de la plantilla municipal publicada al BOPB en data 2 de juny de 2023, un cop sotmesa a informació pública pel termini de 15 dies hàbils sense que s'hagi presentat cap al·legació, amb la informació següent:

 

PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació de la plantilla municipal, amb les modificacions següents:

 

Reclassificar les places de la plantilla municipal corresponents a l'escala bàsica de la policia local, segons el detall següent:

 

Places

Grup

Places

Vacants

Caporals

C1

8

2

Agents

C1

52

14

 

 

SEGON.- Publicar en el Butlletí Oficial de la Província l'anunci de l'aprovació inicial de la plantilla i sotmetre-la a informació pública, pel termini de quinze dies hàbils, entenent-se elevat a definitiu l'Acord, en el cas que no es presentés cap al·legació, de conformitat amb allò establert en l'article 126.3 del Text Refós de les Disposicions Legals vigents en matèria de Règim Local aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i article 169 del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març; en cas contrari el Ple disposarà d'un mes per resoldre-les.

 

TERCER.- Una vegada aprovada definitivament, la modificació es publicarà íntegrament en el BOP de Barcelona, en el DOGC, tauler d'anuncis i portal de transparència i es trametrà l'acord adoptat a la Subdelegació del Govern de l'Estat i a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya de conformitat amb l'art. 283.4 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

 

QUART.- Notificar el present acord al personal que resulti afectat per les modificacions proposades i actualitzar la informació al web de la corporació.

 

Sant Feliu de Llobregat, 5 de setembre de 2023

 

L'alcaldessa

 

P. d. segons Decret 2620/2023

Javier Molina Flores

President de l'Àrea de Presidència

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9041 {"title":"Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9010)","published_date":"2023-09-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9041"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9010 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-29/9041-ayuntamiento-sant-feliu-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-9010 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.