Ayuntamiento de Breda - Administración local (DOGC nº 2023-9010)

EDICTO sobre aprobación de las bases que deben regir la convocatoria para la provisión, mediante concurso-oposición libre, de una plaza de agente de la Policía Local y constitución de una bolsa de trabajo (exp. X2023000423).

La Junta de Govern Local, en data 25 de setembre de 2023, ha aprovat les bases que han de regir el procediment de selecció d'un agent de la policia local de Breda, així com constituir una borsa per cobrir necessitats interines. Simultàniament es convoquen les proves selectives per a la provisió d'una plaça d'agent de la policia local, enquadrada en l'escala d'administració especial, sots escala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C-1, nivell de destí 14.

Tot seguit es transcriuen les bases que regulen el procediment de concurs-oposició.

 

 

BASES QUE REGEIXEN LA CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE D'UNA PLAÇA D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL I CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL

 

PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

La present convocatòria té per objecte la regulació del procés selectiu per a la provisió, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure d'una plaça d'agent de la Policia Local, enquadrada en l'escala d'administració especial, sots escala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C-1, amb les retribucions bàsiques corresponents al grup C-1.

Aquests procés selectiu s'ajusta a allò que estableixen:

El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

El Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

La llei 16/1991, de 10 de juliol, de les Policies Locals.

El Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals.

La Llei 1/1998, de 7 de gener, de Política Lingüística.

El Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

El Decret 66/1999, de 9 de març sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional.

Els principis i disposicions generals aplicables sobre l'accés a la funció pública, i específicament a aquestes bases.

 

SEGONA. CARACTERÍSTIQUES DE LES PLACES

Número de places: una ( 1 )

Es preveu el dret de reserva d'una plaça en els termes establerts a la Disposició Addicional 8 de la llei 16/1991, de 10 de juliol, de les Policies Locals.

Plaça: agent de la Policia Local

Grup Classificació: escala bàsica C1

Règim: Funcionari de carrera

Jornada: ordinària segons tipologia del lloc de treball, no obstant l'Ajuntament podrà determinar una planificació de freqüències, torns de dia/nit i/o jornada horària diferent, segons les necessitats o distribució del servei.

Sistema de selecció: concurs-oposició, torn lliure.

Retribució: les bàsiques i complementàries que corresponguin al lloc de treball de la categoria C1 i amb un complement de destí 14 i un complement específic que serà el determinat per la relació de llocs de treball, tot de conformitat amb la legislació vigent i el l'Acord comú que vincula l'Ajuntament amb el funcionariat de la corporació.

 

TERCERA. FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALL

Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d'acord amb la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals i, en el seu cas, en el reglament del cos aprovat per l'Ajuntament.

 

QUARTA. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

Per prendre part en aquesta convocatòria, els i les aspirants han de complir els requisits següents:

a) Tenir ciutadania espanyola, de conformitat amb les lleis vigents.

b) Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o d'un altre d'equivalent o superior.

Tanmateix, en virtut de la disposició transitòria setena de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, introduïda per la Llei 3/2023, de 16 de març, com aquest Ajuntament té policies amb nomenament interí, poden prendre part en aquesta convocatòria aquelles persones que tinguin la titulació requerida pel subgrup C2 (aquesta dispensa es pot utilitzar durant els dos anys següents a partir de l'entrada en vigor de la Llei 3/2023, de 16 de març).

c) Haver complert 18 anys i no superar l'edat de jubilació forçosa, abans de la finalització del termini per a la presentació de les instàncies.

d) No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents als llocs vinculats a les places objecte de cobertura.

e) No haver patit condemna per cap delicte. No estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat, mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.

f) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a exercir funcions similars a aquelles per les quals hagi estat separada o inhabilitada. Les persones nacionals d'altres estats, no podran trobar-se inhabilitades o en situació equivalent, ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi l'accés a l'ocupació pública en el seu estat d'origen.

g) No trobar-se en cap de les causes d'incapacitat o incompatibilitat previstes en la legislació vigent sobre la matèria.

h) Estar en possessió del certificat de suficiència nivell B2 de català o equivalent. En el cas que no es pugui acreditar documentalment, la persona aspirant haurà de realitzar una prova específica de caràcter obligatori i eliminatori, i es qualificarà com a apte/a o no apte/a.

i) Tenir una alçada mínima de 1,55 m les dones i 1,65 m els homes.

j) Estar en possessió dels permís de conduir de la classe B en vigor.

k) Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.

l) Haver satisfet les taxes per concórrer al procediment de selecció que es fixen en vint (20) euros segons Ordenança fiscal número 8 que regula la taxa per expedició de documents administratius.

La taxa es pagarà per autoliquidació i s'haurà de presentar justificant d'haver satisfet els drets d'examen.

La falta d'autoliquidació i pagament de la taxa o el pagament incomplert en els termes establerts, comportaran la no admissió de la persona aspirant del procés selectiu.

No serà procedent en cap cas la devolució de l'import de la taxa el fet de desistir de presentar -se a les proves o de quedar exclòs o exclosa per causa imputable a la persona interessada. Tots els terminis establerts en aquesta convocatòria que acabin en dissabte, diumenge o festiu, es consideraran prorrogats al dia hàbil següent.

Els requisits establerts prèviament s'han de complir amb referència a la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds de participació en la convocatòria, s'han de mantenir durant tot el procés i durant el nomenament.

 

CINQUENA. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Les bases que regulen el procediment de selecció es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (en endavant BOP) i a l'E-tauler; i la convocatòria es farà pública a l'E-tauler, al BOP, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (en endavant DOGC) i al Butlletí Oficial de l'Estat (en endavant BOE).

Les persones interessades en participar en la convocatòria han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o en qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (Llei 39/2015), dins del termini de vint (20) dies hàbils comptats a partir del dia següent al de la publicació de l'anunci de convocatòria al DOGC, la documentació següent:

a) Instància de sol·licitud segons annex 4, degudament signada per la persona aspirant. El model d'instància es podrà obtenir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (E-Tram).

b) Titulació exigida per accedir a la plaça.

c) Còpia del DNI o equivalent.

d) Còpia del permís de conduir de la classe B en vigor.

e) Certificat de nivell B2 de català o equivalent

f) Currículum vitae i un quadre resum dels mèrits al·legats per l'aspirant per a la valoració de mèrits d'acord amb l'annex 5.

S'ha d'acreditar:

- La titulació addicional a l' exigida a la convocatòria, s'acredita a través de còpia del títol acadèmic.

- L'experiència professional en l'àmbit de l'Administració pública s'haurà d'acreditar mitjançant un certificat de serveis prestats emès pel secretari/ària o òrgan competent de l'Administració en què s'hagin prestats els serveis.

- No podran ser valorats els mèrits no acreditats. A aquests efectes, "el currículum Vitae" no tindrà valor acreditatiu dels mèrits que s'hi facin constar.

- Els cursos de formació o perfeccionament, s'acredita a través de còpia del títol o certificat que acrediti la seva realització i la seva durada.

g) Declaració responsable d'acord amb l'annex 6 sobre el compliment dels requisits establerts en els punts d), e) f) g) i l) de la Base Quarta, i assumpció del compromís de portar armes de foc, d'acord amb les condicions establertes a la legislació vigent.

h) Un certificat mèdic oficial emès a l'any 2023, acreditatiu de l'estat de salut amb indicació de l'alçada corporal i en el qual es faci constar literalment el següent text: "Que el Sr./a. (...) reuneix les condicions físiques necessàries per realitzar les proves físiques previstes a l'annex 1 d'aquestes bases)"

 

SISENA. ADMISSIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'Alcaldia de la Corporació dictarà resolució en el termini màxim d'un mes per declarar aprovades provisionalment les llistes del personal admès i exclòs i la composició definitiva del tribunal qualificador.

Aquesta resolució es farà pública al tauler d'edictes electrònic de la Corporació (e-Tauler), i es concedirà un termini de 10 dies hàbils per a presentar esmenes i possibles reclamacions i 15 dies per recusacions als membres del tribunal.

Un cop acabat aquest termini, es publicaran al tauler d'edictes electrònic de la Corporació les llistes definitives del personal admès i exclòs, i el lloc, data i hora de començament del procés de selecció de la plaça convocada.

El tràmit de publicació que s'esmenta substitueix la notificació individual als interessats, tal i com disposa l'article 45 de la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques -PACAP- (Llei 39/2015, d'1 de octubre).

L'Ajuntament de Breda és responsable del tractament de les dades i documents facilitats per part de les persones interessades al procés selectiu i informa que les dades recollides seran tractades de conformitat el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril, així com a la normativa aplicable en la matèria de protecció de dades, en base al tractament següent:

- Finalitat: tramitació i gestió del procés selectiu de referència.

- Legitimació: consentiment de la persona interessada, excepte en tractaments de compliment d'interès públic o en l'exercici de poders públics.

- Terminis de conservació: una vegada sigui ferma la resolució de la convocatòria i el nomenament de personal, els/les aspirants que hi hagin participat tindran un termini de tres mesos per tal de retirar la documentació aportada. Quan ja no sigui necessari se suprimiran les dades amb les mesures de seguretat adequades per tal de garantir l'anonimat de les dades o la seva destrucció total.

- Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, llevat d'obligació legal.

- Drets: portabilitat de les dades, així com a l'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició davant de l'Ajuntament de Breda .

 

SETENA. TRIBUNAL QUALIFICADOR

D'acord amb l' establert a l'article 60 del Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre), el tribunal és un òrgan col·legiat i la seva composició s'ha d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres. No poden formar part del tribunal el personal d'elecció o de designació política, el funcionariat interí ni el personal eventual.

El tribunal s'integra per membres, tots ells i elles amb un nivell de titulació igual o superior a l'exigit per a l' ingrés en la plaça que es convoca, estan composat per:

El tribunal qualificador es constituirà de la manera següent:

Presidència: Un/a funcionari/ària de Policia Local amb categoria igual o superior a la de la plaça objecte de la convocatòria.

Vocals:

- Una Funcionari/ària de l'Ajuntament convocant .

- Una funcionari/ària de Policia Local amb categoria igual o superior a la de la plaça objecte de la convocatòria.

- Un/a representant de la Direcció General d'Administració de Seguretat.

- Un/a representant de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Secretaria: Farà funcions de secretaria el/la funcionari/ària de l'Ajuntament convocant que assisteixi com a vocal, o en el seu defecte un/a funcionari/ària de l'Ajuntament.

El tribunal ha d'estar integrat, a més, pels membres suplents respectius que han de ser designats conjuntament amb els/les titulars.

La designació del tribunal s'ha de fer pública al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, com a mínim 10 dies abans de les proves.

El tribunal no es podrà constituir ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, titulars o suplents indistintament, a més de la del president o presidenta i del secretari o secretària o de les persones que els substitueixin.

El tribunal pot disposar la incorporació a les seves tasques de tècnics i tècniques especialistes per a totes o algunes de les proves, els quals actuaran amb veu però sense vot per debatre, en les sessions del tribunal, les qüestions que se'ls sotmetin relatives a les matèries de la seva competència.

Als efectes previstos en el Real Decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei (BOE 30/05/02), el tribunal qualificador és classifica en la categoria tercera.

 

VUITENA. PROCÉS DE SELECCIÓ

La selecció pel sistema de concurs oposició consisteix en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits o nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents, inclosos el curs selectiu i el període de pràctiques. La puntuació obtinguda en la fase de concurs no podrà aplicar- se per superar els exercicis de la fase d'oposició.

El dia, l'hora i el lloc d'inici de la primera prova es publicarà al tauler d'anuncis, com a mínim, amb 10 dies d'antelació.

La data, l'hora i el lloc de realització de la segona prova i següents seran determinats pel tribunal i se'n donarà publicitat juntament amb els resultats de la prova anterior, i per qualsevol altre mitjà, si així ho creu necessari, per tal de facilitar-ne la màxima divulgació. Amb aquesta publicació es considerarà realitzada l'oportuna notificació als interessats.

L'ordre d'actuació dels i de les aspirants per a aquells exercicis que no puguin fer-se conjuntament s'establirà per sorteig, que es realitzarà prèviament.

Per cadascuna de les proves es realitzarà una única crida. Els i les aspirants que no compareguin en el lloc, la data i l'hora assenyalats, fins hi tot per raons de força major, seran definitivament exclosos del procés selectiu.

Si el tribunal té coneixement que algun dels i les aspirants no reuneix íntegrament els requisits per participar en la convocatòria, en qualsevol moment del procés selectiu podrà proposar, amb audiència prèvia de l'interessat, la seva exclusió i, si escau, es posaran en coneixement de les autoritats pertinents les inexactituds o falsedats comprovades als efectes pertinents.

En el cas que el dia i l'hora de realització de les proves del procés selectiu (cultural, teòrica, llengua catalana i psicotècnic) alguna de les dones aspirants estigui hospitalitzada per embaràs de risc, causa de part o pels dies immediatament posteriors a aquest, el Tribunal articularà els mecanismes necessaris per tal de possibilitar-li la realització de la prova o les proves al recinte hospitalari on es trobi, dins el límit territorial de la comarca de la Selva , sempre que sigui factible que aquesta execució es dugui a terme el mateix dia i hora en què ho facin la resta de persones aspirants convocades.

Per tal que el Tribunal habiliti aquest dispositiu, les persones aspirants que prevegin trobar-se el dia o dies de realització de les dites proves en la situació esmentada al paràgraf anterior, hauran d'informar del seu estat el Tribunal mitjançant un correu electrònic enviat a l'adreça ajuntament@breda.cat indicant a l'assumpte: "Aspirant en previsió de part". En aquest correu hauran d'especificar les seves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte), així com la data i l'hospital previst per al part.

El termini establert per formalitzar aquesta petició és de 5 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la data de realització de la prova corresponent .

 

DESENVOLUPAMENT DE LA FASE DE CONCURS

La puntuació total de la fase de concurs no pot ser, en cap cas, superior als 10 punts.

El tribunal valorarà els mèrits al·legats i acreditats documentalment per les persones aspirants, d'acord amb el barem següent :

 

Antiguitat:

A.1 Per haver exercit com policia local a l'administració local, segons l'article 1.2 i 13 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals: per cada mes complert 0,15 punts

A.2 Antiguitat en altres cossos policials: per cada mes complert 0,10 punts

Experiència en treballs similars:

A.3. Per l'experiència adquirida en l'exercici de funcions de vigilant a altres municipis , segons l'article 1.2 i 13 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals: per cada mes complert 0,10 punts

En aquest apartat la puntuació total no podrà ser superior als 4 punts .

 

Titulacions acadèmiques i permisos superiors als requerits :

B.1 Diplomatura universitària o equivalent 0,75 punts

B.2 Grau o llicenciatura universitària. 1 punt

En aquest apartat només podrà puntuar una titulació (màxim 1 punts)

 

Formació professional:

C.1 Per cursos relacionats amb les tasques a desenvolupar realitzats amb aprofitament, sense que pugui comptabilitzar-se el curs de formació bàsica .

- Per cursos de durada inferior a 25 hores: per cada un 0,25 punts

- Per cursos de 25 a 50 hores: per cada un 0,40 punts

- Per cursos de 51 a 100 hores: per cada un 0'50 punts

- Per cursos de durada superior a 100 hores: per cada un 0,60 punts

Les persones aspirants han d'acreditar documentalment la durada, en hores, dels cursos al·legats. Si no ho fan així és computaran com cursos de durada inferior a 25 hores.

En aquest apartat la puntuació total no podrà ser superior als 4 punts .

 

Nivell de coneixement de la llengua catalana:

D.1. Es valoraran els certificats superiors al nivell intermedi de català (B2) de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, o altres equivalents.

- Certificat de nivell de suficiència (C1): 0,40 punts.

- Certificat de nivell de superior (C2): 0,50 punts.

En aquest apartat només podrà puntuar una titulació (màxim 0,50 punts)

 

Recompenses i distincions pròpies:

E.1. Es valoraran les recompenses i distincions pròpies dels cossos de policia local o de la resta de forces i cossos de seguretat amb el següent barem:

- Medalles policials: 0,20 punts

- Felicitacions públiques: 0,25 punts

En aquest apartat la puntuació total no podrà ser superior als 0,50 punts .

 

DESENVOLUPAMENT DE LA FASE D'OPOSICIÓ

La puntuació total de la fase d'oposició no pot ser, en cap cas, superior als 65 punts.

1r Exercici. Coneixement de la llengua catalana

Consisteix en la realització d'exercicis de coneixements sintàctics i de comprensió de la llengua catalana i, si escau, en la realització d'una entrevista amb una persona experta que permeti valorar-ne els coneixements orals.

Queden exempts de realitzar aquesta els i les aspirants que acreditin documentalment, dins el termini de presentació de les sol·licituds, posseir el certificat de nivell intermedi de català (B2) de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, o equivalent o superior.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en normalització lingüística. Aquest exercici és obligatori i eliminatori, es qualifica com a apte o no apte.

2n exercici. Cultura general

Consisteix en contestar, en un període màxim de tres quarts d'hora , un qüestionari de preguntes tipus test i/o diverses preguntes a respondre per escrit o a desenvolupar , que seran proposades pel tribunal i en la proporció següent: 50% de preguntes relatives a coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit a la base quarta, i el 50% restant, relatives a coneixement sobre l'actualitat política, social i cultural.

El qüestionari es puntuarà seguint els següents criteris:

- Respostes correctes: 1 punts.

- Respostes incorrectes -0,25 punts

- Respostes no contestades 0 punts.

Aquest exercici es puntuarà entre 0 i 20 punts. Quedaran eliminats les persones opositores que obtinguin una qualificació inferior a 10 punts.

3r exercici. Prova Teòrica-pràctica

Consisteix en contestar en un període màxim de tres quarts d'hora , un qüestionari tipus test i/o diverses preguntes a respondre per escrit o desenvolupar elaborades pel tribunal i relacionades amb els temes que figuren a l'annex 2. El tribunal podrà disposar que les persones aspirants llegeixin les respostes davant seu i els podrà sol·licitar els aclariments que consideri oportuns.

En aquest exercici els criteris de puntuació es marcaran per escrit el dia de l'examen, diferenciant les preguntes tipus test amb les que s'haurà de respondre per escrit o desenvolupar.

Aquest exercici es puntuarà entre 0 i 30 punts. Quedaran eliminades les persones opositores que obtinguin una qualificació inferior a 15 punts.

4t Exercici Aptitud física

Aquesta prova té per objecte comprovar, entre d'altres, les condicions de força, agilitat i rapidesa de la persona aspirant.

Consta de les subproves que s'especifiquen en l'annex 1 d'aquestes bases.

Per a la realització d'aquesta prova els i les aspirants abans, han de lliurar al tribunal un certificat mèdic oficial, acreditatiu de l'estat de salut amb indicació de l'alçada corporal i en el qual es faci constar literalment el següent text: "Que el Sr./a. (...) reuneix les condicions físiques necessàries per realitzar les proves físiques previstes a l'annex 1 d'aquestes bases )"

La no presentació d'aquest certificat comporta l'exclusió automàtica de la persona aspirant del procés selectiu.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal podrà comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en educació física.

Aquest exercici es puntuarà entre 0 i 10 punts, cal obtenir un mínim de 5 punts de mitjana de les puntuacions de totes les subproves. En cas de tenir una edat igual o superior a 45 anys , un mínim de 4 punts.

Totes les proves físiques són obligatòries, la negativa a participar en una determinada prova, serà suficient per eliminar la persona aspirant del procés selectiu.

5è Exercici Psicotècnic i entrevista personal

Consisteix en una bateria de tests objectius que compleixin els requisits de validesa i fiabilitat i hagin estat baremats, estandaritzats i tipificats en una àmplia mostra de població que permeti garantir la confiança en els resultats obtinguts.

Aquest exercici ha de contenir, com a mínim, proves aptitudinals i proves de personalitat adequades al perfil requerit per a l'exercici de les funcions policials.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en proves Psicotècniques.

El tribunal, a proposta de l'especialista, podrà requerir que es realitzi una entrevista complementaria als exercicis per tal de contrastar les respostes.

La falsedat demostrada en les respostes comportarà l'eliminació de la persona aspirant.

La no superació de la prova psicotècnica comportarà l'eliminació de la persona aspirant.

El tribunal realitzarà una entrevista personal a les persones aspirants declarats aptes en la prova psicotècnica, on podran ser preguntades sobre els aspectes que creguin oportuns en relació al seu currículum i comprovacions de caràcter pràctic.

La prova psicotècnica es qualificarà com a apte o no apte, i per qui la superi, l'entrevista personal puntuarà de 0 a 5 punts, sense exigir-se puntuació mínima.

 

NOVENA. QUALIFICACIONS DELS I LES ASPIRANTS I PROPOSTA DE NOMENAMENT

El Tribunal proposarà a l'Alcaldia el nomenament de l'aspirant que hagi obtingut la major puntuació en el procés selectiu. El nombre d'aspirants proposats no podrà ser superior al de les places convocades.

Tots els exercicis són obligatoris i eliminatoris per passar al següent exercici. El primer exercici es qualificarà d'apte o no apte.

El segon exercici es puntuarà entre zero i vint punts. Quedaran eliminades les persones opositores que obtinguin una qualificació final inferior a 10 punts.

El tercer exercici es puntuarà entre zero i trenta punts. Quedaran eliminades les persones opositores que obtinguin una qualificació final inferior a 15 punts.

El quart exercici es puntuarà entre zero i deu punts essent el resultat final la mitja obtinguda de les quatre proves. Quedaran eliminades les persones opositores que no obtinguin una qualificació mínima de 5 punts de mitjana de les puntuacions de totes les subproves. En cas de tenir una edat igual o superior a 45 anys, un mínim de 4 punts.

El cinquè exercici es qualificarà com a apte com a apte o no apte, i per qui el superi, l'entrevista personal puntuarà de 0 a 5 punts, sense exigir-se puntuació mínima.

La qualificació final de cada aspirant s'obté sumant les qualificacions obtingudes a la fase de concurs, més les obtingudes a la fase d'oposició, obtenint un màxim de 75 punts.

El tribunal qualificador tindrà en compte els criteris de desempat previstos a l'apartat 3 de la Disposició addicional vuitena de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, en el moment de realitzar la proposta de nomenament.

 

Reconeixement mèdic

El tribunal farà públic una llista ordenada dels i les aspirants amb les puntuacions finals atorgades a cada un d'ells i elles, i cridarà els primers del llistat, en nombre igual al de places cobrir, per tal que en el termini de 10 dies hàbils passin un reconeixement mèdic, realitzat per metges o metgesses col·legiats, per comprovar que no es detecta en els o les aspirants l'existència de cap de les exclusions mèdiques establertes en l'annex 3 d'aquesta convocatòria.

Dins del termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'acta del tribunal qualificador, les persones aspirants hauran de presentar un certificat metge que estableixi "Que el Sr./a. ........... no pateix cap exclusió mèdica de les establertes a l'annex 3 d'aquestes bases"

La despesa del reconeixement i del certificat metge anirà a càrrec de les persones aspirants.

En cas que alguna persona aspirant no lliuri del certificat o aquest sigui negatiu, el tribunal o l'òrgan competent municipal cridarà el següent de la llista que hagi superat les proves anteriors per tal que el realitzi.

Els i les aspirants que siguin considerades aptes en la prova mèdica seran proposades a l'Alcaldia per al seu nomenament com a persona funcionària en pràctiques. El nombre d'aspirants proposats no podrà ser superior al de places convocades.

 

DESENA. CURS ESPECÍFIC I PERÍODE DE PRÀCTIQUES

Curs selectiu.

Consisteix en la superació del Curs de Formació Bàsica que organitza l'Escola de Policia de Catalunya. Queden exempts de fer-lo els i les aspirants que aportin la certificació d'haver-lo superat amb anterioritat.

Durant la seva estada a l'Escola de Policia de Catalunya l'alumnat resta sotmès al Decret 292/1995, de 7 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament de règim interior de l'Escola de Policia de Catalunya, sens perjudici de la normativa que els sigui aplicable pel que fa a la seva vinculació administrativa.

La qualificació del Curs de Formació Bàsica serà d'apte o no apte. Els o les aspirants declarats no aptes queden exclosos del procés selectiu.

Període de pràctiques

El període de pràctiques és el temps de prestació efectiva de serveis al municipi una vegada nomenat/da funcionari/ària en pràctiques i superat el curs selectiu.

Aquest tindrà una durada de dotze mesos.

El període de pràctiques és obligatori i eliminatori, i la qualificació final serà d'apte o no apte. Els i les aspirants que obtinguin la qualificació de no apte quedaran exclosos del procés selectiu. Per a la qualificació dels o les aspirants el tribunal comptarà amb l'assessorament de, com a mínim, dues persones avaluadores que presentaran una proposta de valoració basada en ítems conductuals predeterminats, bàsicament: els coneixements del treball, les habilitats socials i de comunicació, el compliment de les ordres i la disciplina, la disposició personal vers el treball, la responsabilitat, l'adaptació a l'organització, la iniciativa, la confiança en si mateix, el judici pràctic i l'autocontrol.

Durant la realització del Curs de Formació Bàsica a l'Escola de Policia de Catalunya o el període de pràctiques al municipi, o en acabar aquest període, els i les aspirants poden ser sotmesos a totes les proves mèdiques que siguin necessàries per comprovar la seva adequació al quadre d'exclusions mèdiques establert en l'annex III de la convocatòria. Si de les proves practicades es dedueix l'existència d'alguna causa d'exclusió, l'òrgan responsable ha de proposar, d'acord amb la gravetat de la malaltia o el defecte físic, l'exclusió del o la aspirant del procés selectiu i, en aquest cas, correspon a l'òrgan competent per efectuar els nomenaments d'adoptar la resolució procedent, que en cap cas no donarà dret a indemnització.

Durant el curs selectiu, els i les aspirants són nomenats/des funcionaris/àries en pràctiques i han de percebre les retribucions que per a aquest personal funcionari estableix la normativa vigent. Un cop finalitzat el curs selectiu i ser declarat/da apte/a, la persona funcionària haurà de percebre les retribucions que marca la normativa i estipula el que cobra un agent de Policia Local de Breda.

Els i les aspirants que hagin superat el període de pràctiques seran proposades a l'Alcaldia per a ser nomenades funcionàries de carrera .

Quan les persones aspirants no puguin ser avaluades en la fase de pràctiques pel fet de trobar-se en situació d'incapacitat temporal, risc durant l'embaràs, permís de maternitat o paternitat o adopció (permís per naixement per a la mare biològica, permís per adopció, per guarda amb finalitats d'adopció, o acolliment, tant temporal com permanent, i permís de l'altre progenitor diferent de la mare biològica per naixement, guarda amb finalitats d'adopció, acolliment o adopció) i risc durant la lactància, s'interromprà aquesta fase, i una vegada finalitzada la situació les persones aspirants es reincorporaran al període de pràctiques per tal de completar-lo, sempre que hi hagi acord entre les dues parts.

Aquest període també es veurà temporalment interromput en cas d'altres permisos i llicències autoritzats superiors a set dies naturals d'absència continuada o quinze dies naturals d'absència acumulada.

En els casos de persones aspirants que no hagin pogut ser avaluades en la fase de pràctiques per haver estat suspeses de funcions com a conseqüència del compliment d'una sanció, per l'adopció d'una mesura cautelar en un procediment disciplinari o perquè se'ls hagin obert diligències prèvies o se'ls hagi incoat un procediment penal, el Tribunal Qualificador podrà acordar la seva reincorporació al període de pràctiques una vegada finalitzada la sanció o quan s'hagi deixat sense efectes la mesura cautelar.

 

ONZENA. BORSA DE TREBALL

Una vegada finalitzat el procés de selecció es constituirà una borsa de treball la qual deixarà de tenir vigència quan s'aprovi una nova borsa que la derogui o es deixi sense efecte de forma expressa a través de les seves corresponents bases.

Seran inscrites a la borsa totes les persones candidates que hagin superat el procés de selecció i no hagin estat nomenades.

La relació de persones aspirants incloses a la borsa es publicarà a l'E-tauler.

Es cridarà als candidats i candidates per rigorós ordre de puntuació segons el resultat de procés de selecció.

En quan al procediment de crida, s'intentarà la comunicació fins a un màxim de dues vegades en diferents moments del dia, al telèfon que hagin facilitat, o en el seu cas a l'adreça de correu electrònic que hagin facilitat com a mitjà preferent de contacte, quan s'hagi demanat expressament que les comunicacions de les ofertes de feina les rebin a través del correu electrònic que facilitin. Per a fer-ho, hauran de presentar una instància dirigida a la secció de recursos humans manifestant aquesta opció i indicant l'adreça de correu electrònic a efectes de comunicacions.

Les persones candidates que siguin cridades i no acceptin el nomenament es cridarà a la següent candidata per ordre de puntuació.

Perdran el dret aquelles persones candidates que no responguin favorablement l'oferta en el termini de 48 hores o no atenguin les comunicacions.

 

DOTZENA. INCOMPATIBILITATS.

En l'exercici de la funció pública atribuïda al lloc de treball per a la qual es contracti la persona aspirant, serà aplicable la normativa vigent sobre el règim d'incompatibilitats al sector públic, en compliment de la qual, la persona aspirant, abans de prendre possessió, haurà de fer una declaració de les activitats que duu a terme i sol·licitar la compatibilitat, si s'escau, en el model d'imprès que li facilitarà el Departament de Personal d'aquest Ajuntament.

Quant a la determinació i característiques dels llocs de treball, tasques, règim d'horari i jornada, se li aplicaran els fixats a l'Ajuntament mitjançant els acords o les resolucions que adopti o hagi adoptat la Corporació o el seu president.

 

TRETZENA. INCIDÈNCIES

El tribunal queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i per prendre els acords que calguin per garantir el funcionament correcte del procés selectiu.

 

CATORZENA. RECURSOS

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, de conformitat amb els article 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar de de l'endemà de la publicació.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des de la data de presentació del recurs en el registre corresponent.

Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar cap recurs administratiu, a excepció del recurs extraordinari de revisió en el casos previstos a l'article 125.1 de l'esmentada norma.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa-administrativa de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat.

No obstant, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit del tribunal, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, els interessats i interessades podran interposar en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, recurs d'alçada davant de l'alcalde.

Igualment els interessats i interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Datat i signat electrònicament

 

 

ANNEX 1

PROVES FÍSIQUES

 

1. Velocitat

Córrer al màxim de les possibilitats 50 metres. Puntuarà segons s'indica en el barem d'aptitud física.

 

2. Potència de Cames

Es faran tres intents i puntuarà aquell en que s'hagi obtingut una distància més llarga. Salt amb els peus junts i sense velocitat.

Puntuarà segons s'indica en el barem d'aptitud física.

 

3. Flexions

Flexions de braços al terra . Puntuarà segons s'indica en el barem d'aptitud física

 

4. Abdominals

La persona aspirant es col·locarà al terra estirat amb les cames flexionades 90 graus, peus separats i mans entrellaçades darrera del clatell. Una persona ajudant li subjectarà els peus i fixarà al terra. S'haurà de realitzar el major número possible de vegades el cicle de flexió i extensió en 80 segons . Puntuarà segons s'indica en el barem d'aptitud física

 

Barem d'aptitud física, homes:

 

VELOCITAT

POTENCIA DE CAMES

FLEXIONS

ABDOMINALS

 

18-28

29-38

39-45

+45

6,90"

2,4

45

65

 

10

 

 

 

7,00"

2,35

40

60

 

9

 

 

 

7,30"

2,3

35

55

 

8

 

 

 

8,00"

2,15

30

50

 

7

10

 

 

8,20"

2,1

26

45

 

6

9

10

 

8,50"

2

22

40

 

5

8

9

 

8,90"

1,9

18

35

 

4

7

8

10

9,10"

1,85

17

30

 

3

6

7

9

9,40"

1,8

16

28

 

2

5

6

8

9,70"

1,75

15

26

 

1

4

5

7

10,00"

1,7

14

24

 

0

3

4

6

10,20"

1,65

13

22

 

0

2

3

5

10,30"

1,6

12

20

 

0

1

2

4

10,40"

1,55

11

18

 

0

0

1

3

10,50"

1,5

10

17

 

0

0

0

2

11,00"

1,45

9

16

 

0

0

0

1

+ 11"

-1,45

-9

-16

 

0

0

0

0

 

 

Barem d'aptitud física, dones :

 

VELOCITAT

POTENCIA DE CAMES

FLEXIONS

ABDOMINALS

 

18-28

29-38

39-45

+45

7,30"

2,3

35

55

 

10

 

 

 

8,00"

2,15

30

50

 

9

 

 

 

8,20"

2,1

26

45

 

8

 

 

 

8,50"

2

22

40

 

7

10

 

 

8,80"

1,9

18

35

 

6

9

10

 

9,10"

1,85

17

30

 

5

8

9

 

9,40"

1,8

16

28

 

4

7

8

10

9,70"

1,75

15

26

 

3

6

7

9

10,00"

1,7

14

24

 

2

5

6

8

10,20"

1,65

13

22

 

1

4

5

7

10,30"

1,6

12

20

 

0

3

4

6

10,40"

1,55

11

18

 

0

2

3

5

10,50"

1,5

10

17

 

0

1

2

4

11,00"

1,45

9

16

 

0

0

1

3

11,10"

1,4

8

15

 

0

0

0

2

11,15"

1,35

7

14

 

0

0

0

1

+ 11,15"

-1,35

-7

-14

 

0

0

0

0

 

 

ANNEX 2

TEMARI PROVES

 

1. La Constitució Espanyola: Drets fonamentals i llibertats públiques. La funció policial en el marc constitucional.

2. L'estatut d'autonomia de Catalunya: Disposicions generals, organismes i competències de la generalitat de Catalunya.

3. Competències municipals en matèria de seguretat i de protecció civil: la policia local com a servei públic.

4. Elements constitutius del municipi. El terme municipal. La població i el padró d'habitants.

5. L'organització municipal. L'Alcalde. Els tinent d'alcalde. El Ple. La Junta de Govern Local. La Comissió Especial de Comptes. Les comissions d'estudi, informe o consulta.

6. Funcionament dels òrgans col·legiats. Convocatòria i ordre del dia. Requisits de constitució. Votacions. Actes i certificacions d'acord.

7. Competències del Ple, de l'alcalde i de la Junta de Govern Local.

8. L'acte administratiu: concepte i classes. El procediment administratiu i les seves fases.

9. La notificació dels actes administratius. Contingut. Pràctica de la notificació. Mitjans per practicar-la. Publicació.

10. Disposicions de caràcter general: ordenances i reglaments. Procediment d'elaboració i aprovació. Les ordenances fiscals. Les normes i els plans urbanístics.

11. El diferents cossos policials a l'Estat Espanyol: Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos de seguretat.

12. Llei 4/2003, de 7 d'abril, d'ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya.

13. Estructura, organització i funcions de les policies locals: Llei 16/1991, de 10 de juliol de les policies locals.

14. La policia local com a cos armat: Reial decret 137/1993, de 29 de gener, que aprova el Reglament d'Armes. Decret 219/1996 de 12 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'armament de les policies locals.

15. Llei orgànica 4/2015 de 30 de març de Protecció de la seguretat ciutadana

16. Deontologia policial: Normes bàsiques d'actuació i codis de conducta.

17. Policia administrativa: principals infraccions a les ordenances municipals, estructura de les denúncies i règim sancionador.

18. Espectacles públics i activitats recreatives: competències, tipus d'activitats, regulació i règim sancionador.

19. Seguretat viària: normativa sobre trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària. Reglament General de Circulació, Reglament General de Vehicles i Reglament General de Conductors. El procediment sancionador en matèria de trànsit.

20. Actuacions policials en matèria d'obres a la via pública.

21. La retirada de vehicles de la via pública: supòsits i regulació.

22. El Codi Penal , Concepte de delicte, classificació.

23. Història, societat, cultura, territori i coneixement general del municipi de Breda.

24. Ordenança de convivència ciutadana, protecció del medi i ús de la via publica de Breda.

25. Ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions de Breda.

26. Ordenança de protecció, control i tinença d'animals al terme municipal de Breda

27. Ordenança municipal reguladora de les activitats firals de Breda.

28. Ordenança municipal de circulació de Breda

29. Reglaments d'ús de les instal·lacions esportives, educatives, cíviques i culturals de Breda.

30. Reglament del servei de la policia local de Breda.

 

 

ANNEX 3

QUADRE D'EXCLUSIONS MÈDIQUES

 

I. ANTROPOMETRIA:

- 1. La dinamometria, amb l'estenòmetre de Blok, inferior a les 30 divisions en la mà dominant i a les 25 divisions en la mà no dominant, pel que fa als homes; i inferior a les 25 i 20 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

- 2. La capacitat vital, obtinguda amb l'espiròmetre, inferior als 3,5, litres en els homes, i als 3 litres en les dones.

 

II. MALALTIES, LESIONS I DEFECTES FÍSICS:

 

1. Aparell circulatori

1.1. Insuficiència cardíaca en totes les seves possibles manifestacions, independentment de la seva causa.

1.2. Malformacions de cor o de grans vasos.

1.3. Lesions adquirides de cor o de grans vasos.

1.4. Trastorns de la conducció i del ritme cardíac.

1.5. Insuficiència coronària.

1.6. Pericarditis activa o residual.

1.7. Insuficiència arterial perifèrica.

1.8. Insuficiència venosa perifèrica.

1.9. Malformacions arteriovenoses. Shunt i aneurismes arterials. Linfedema.

1.10. Hipertensió arterial. Hipotensió simptomàtica.

 

2. Aparell respiratori

2.1. Malalties respiratòries amb repercussió permanent o ocasional en la funció respiratòria.

2.2. Malformacions o lesions de les vies respiratòries altes o baixes, parènquima, pulmó, pleures o tòrax.

 

3. Aparell genitourinari

3.1. Malformacions o lesions del tracte genitourinari.

3.2. Disfuncions urogenitals cròniques.

3.3. Nefropaties de qualsevol etiologia. Insuficiència renal. Hidronefrosi.

3.4. Litiasi del tracte urinari crònica.

 

4. Aparell digestiu

4.1. Malformacions o lesions de l'aparell digestiu, inclosos el fetge, les vies biliars, el pàncrees exocrí i les glàndules salivals.

4.2. Disfuncions que comprometin la masticació, la deglució, la digestió o l'excreció.

4.3. Hèrnies i eventracions no tractades o recidivants.

4.4. Úlcera gastroduodenal.

4.5. Hepatopaties (inclouen alteracions metabòliques).

4.6. Malaltia inflamatòria crònica intestinal i síndrome de mala absorció.

4.7. Pancreopaties cròniques o recidivants.

 

5. Sistema hematopàtic: hemopaties que a judici del tribunal limitin l'exercici de la funció policial.

 

6. Aparell locomotor

6.1. Malformacions o lesions que incapacitin, limitin o comprometin el lliure moviment de qualsevol articulació o que puguin

disminuir la força i l'agilitat de les extremitats, el tronc o el coll, o la seva repercussió estàtica.

6.2. Qualsevol altre procés de l'aparell locomotor que a judici del tribunal dificulti l'exercici de les funcions policials.

 

7. Trastorns psiquiàtrics i sistema nerviós

7.1. Qualsevol tipus de psicosi o trastorn afectiu, neuròtic o de personalitat que afecti un adequat comportament social i laboral.

7.2. Retard mental, trastorn del desenvolupament psicològic o trastorn mental orgànic que incapaciti per a les funcions pròpies del lloc al qual aspira.

7.3. Trastorns mentals i del comportament causats per consum de substàncies psicotròpiques.

7.4. Símptomes i/o signes clínics biològics indicadors d'intoxicació exògena (detecció de metabòlits de drogues d'abús en l'orina).

7.5. Epilèpsia i/o antecedents seus. Convulsions sense filiar.

7.6. Malformacions o lesions del sistema nerviós central o perifèric.

7.7. Síndromes vertiginoses de qualsevol etiologia.

7.8. Tremolor. Tics o espasmes.

7.9. Trastorns de la son.

 

8. Glàndules endocrines

8.1. Malformacions o disfuncions de les glàndules endocrines o mixtes.

8.2. Diabetis mellitus.

 

9. Infeccions: qualsevol malaltia infectocontagiosa (vírica, bacteriana, micòtica o parasitària).

 

10. Òrgans dels sentits

10.1. Lesions que puguin donar trastorns de la sensibilitat epicrítica o protopàtica o del funcionalisme neuromotor.

10.2. Agudesa visual monocular sense correcció inferior a 4/10.

10.3. Queratotomia radial.

10.4. Despreniment de retina.

10.5. Estrabisme manifest i no corregit.

10.6. Hemianòpsies o reduccions manifestes del camp visual.

10.7. Discromatòpsies.

10.8. Glaucoma.

10.9. Qualsevol altre procés patològic que, segons el parer dels facultatius que realitzin la prova, dificulti de manera important l'agudesa visual.

10.10. Agudesa auditiva que suposi una pèrdua entre 1.000 i 3.000 Hz a 35 dB o de 4.000 Hz a 45 dB.

10.11. Malformacions o lesions de l'oïda interna, mitjana o externa, que en comprometin el bon funcionament o en determinin afeccions cròniques.

10.12. Malformacions o lesions dels òrgans de la fonació (llavis, paladar, boca, cordes vocals, etc.) que comprometin la funció fonatòria normal.

10.13. Trastorns en la parla. Quequesa.

 

11. Pell, fàneres i glàndules exocrines

11.1. Malformacions, tumoracions i lesions de la pell i les fàneres que puguin comprometre la funció policial.

11.2. Cicatrius que per la seva extensió, profunditat o estètica puguin comprometre la funció policial o facilitar la identificació.

11.3. Disfuncions de les glàndules exocrines que comportin compromís per a la funció policial.

11.4. Dermatosis generalitzades. Èczemes o psoriasis.

11.5. Tatuatges que siguin visibles amb la uniformitat reglamentària.

11.6. Altres alteracions dermatològiques que a judici del tribunal limitin o dificultin l'exercici de la funció policial.

 

12. Altres

12.1. Processos neoplàsics.

12.2. Processos hereditaris amb repercussió permanent sobre funcions orgàniques

12.3. Malalties autoimmunes.

12.4. Diàtesi al·lèrgica.

12.5. Qualsevol afecció, lesió o disfunció que segons el criteri facultatiu pugui comprometre la funció policial

 

 

ANNEX 4

Sol·licitud de participació a proves selectives

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX 5

Acreditació de mèrits

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX 6

Declaracions responsables

 

(...) (nom i cognoms) amb DNI (...), declaro

 

Declaro responsablement que no pateixo cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents als llocs vinculats a les places objecte de cobertura.

Declaro responsablement que no he estat condemnat/da per cap delicte, o en cas d'haver-ho estat, tenir extingida la responsabilitat penal i cancel·lats els antecedents penals.

Declaro responsablement que no he estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques ni estic inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de la funció pública.

Declaro responsablement que no em trobo afectat/da per causes d'incompatibilitat o incapacitat, segons el que estableix la normativa d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

Declaro responsablement el compromís de portar armes en exercici de les funcions públiques de policia.

 

I perquè així consti signo la present declaració responsable a

 

Breda, (...) de (...) de 2023.

 

 

AUTOLIQUIDACIÓ

TAXA PER EXPEDICIÓ DE DOCUMENTS ADMINISTRATIUS

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 8

 

SUBJECTE PASSIU: (...)

DNI: (...)

 

FET IMPOSABLE: Art. 2n Ordenança Fiscal número 8: El fet imposable de la taxa el constitueix l'activitat administrativa desenvolupada amb motiu de la tramitació, a instància de part, de tota mena de documents que expedeixi i d'expedients de què entengui l'administració o les autoritats municipals.

 

TARIFES. EPÍGRAF 1.8

( X ) Selecció de personal dels grups C1, C2 i Agrupacions prof. 20,00€

( ) Selecció de personal dels grups A1 i A2 25,00 €

 

QUOTA A INGRESSAR: (...) euros

 

JUSTIFICANT D'INGRÉS A L'AJUNTAMENT

 

S'ha rebut la quantitat de 20,00 €

 

Breda, (...) de (...) de 202(...)

 

Signat: (...)

 

Així mateix es podrà fer un ingrés directe a:

Entitat: CaixaBank

Número de compte: ES29 2100 0221 2402 0006 4491

Beneficiari: Ajuntament de Breda

Descripció: Concurs oposició Agent de Policia Local + NOM + COGNOMS

 

** LA PRESENT AUTOLIQUIDACIÓ TE EL CARÀCTER DE LIQUIDACIÓ PROVISIONAL TROBANT-SE SUBJECTE A COMPROVACIÓ **

 

Anunci que es publica a efectes segons l'article 286 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

Breda, 26 de setembre de 2023

 

Dídac Manresa Molins

Alcalde

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9008 {"title":"Ayuntamiento de Breda - Administración local (DOGC nº 2023-9010)","published_date":"2023-09-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9008"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Breda,DOGC,DOGC 2023 nº 9010 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-29/9008-ayuntamiento-breda-administracion-local-dogc-n-2023-9010 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.