Ayuntamiento de Bassella - Administración local (DOGC nº 2023-9009)

EDICTO sobre aprobación definitiva de un proyecto de obras.

El Ple de l'Ajuntament de Bassella, en data 26 de juliol de 2023, va adoptar l'acord d'aprovar inicialment i sotmetre a informació pública el projecte de l'obra municipal ordinària titulat:

«Adecuación de un sendero en la Ribera Salada (Puente de Ogern-Puente de Altès» redactat per l'arquitecte Sr. Joan Carol Gilibert, amb un pressupost d'execució per contracta de quaranta-vuit mil quatre-cents noranta-set euros (48.497,00), IVA inclòs.

Sotmesa al tràmit d'informació pública per termini de trenta dies hàbils, sense que en el citat termini s'hagin presentat al·legacions ni reclamacions, de conformitat amb l'acord del Ple a dalt esmentat, l'al·ludida documentació tècnica ha quedat aprovada definitivament de forma automàtica.

Es fa públic, a l'efecte de l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, perquè se'n prengui coneixement.


Contra aquest acord, que és definitiu i exhaureix la via administrativa, podeu interposar potestativament recurs de reposició, davant del mateix òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes comptat des de la data de publicació del present acord.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la publicació del present acord, sens perjudici que pugui presentar-se, en el seu cas, qualsevol altre recurs que s'estimi procedent.

 

Bassella, 20 de setembre de 2023

 

Cristina Barbens Casals

Alcaldessa

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8939 {"title":"Ayuntamiento de Bassella - Administración local (DOGC nº 2023-9009)","published_date":"2023-09-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8939"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Bassella,DOGC,DOGC 2023 nº 9009 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-28/8939-ayuntamiento-bassella-administracion-local-dogc-n-2023-9009 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.