Ayuntamiento de Martorelles - Administración local (DOGC nº 2023-9008)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla y relación de puestos de trabajo (3-2023).

En data 24 de juliol de 2023, el Ple de l'Ajuntament va aprovar inicialment la modificació de la Plantilla de personal i la modificació de la Relació de Llocs de Treball 3/2023 del personal de l'Ajuntament de Martorelles.

No s'ha presentat cap reclamació durant el període d'exposició pública de quinze dies hàbils mitjançant la inserció d'edictes en el tauler d'anuncis de la Corporació i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 21 d'agost de 2023 i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de data 21 d'agost de 2023. Conseqüentment, es considera definitivament aprovada la modificació de la Plantilla de personal i la modificació de la Relació de Llocs de Treball 3/2023 i es fa pública l'aprovació definitiva.

Així mateix, de conformitat amb l'article 28.2 i 32.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals, es publica la modificació de la Plantilla de personal i la modificació de la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament 3/2023:

 

MODIFICACIÓ PLANTILLA DE PERSONAL 2023

 

Personal funcionari - RECLASSIFICACIÓ GRUP TITULACIÓ ESCALA BÀSICA
 

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

DENOMINACIÓ

Grup

Total Places

Administracio especial

Serveis especials

Policia Local

Caporal Policia Local

C-1

1

Administració especial

Serveis especial

Policia Local

Agent Policia Local

C-1

11

 

 

MODIFICACIÓ RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL 3/2023

 

NLLT

DENOMINACIÓ DEL LLOC

Enquad

Característiques essencials

Requisits

 

 

 

 

 

Orgànic

 

 

 

 

 

Àmbit de

Grup

Nivell

Categ

Jornada

Funcions

Titulació

Nivell

Altres

Règim

Forma provisió

Comple. Especific

Dot.

Observacions

treball

classif

CD

 

fitxa núm.

català

66

Agent de la Policia Local

PL

C1

15

Policia Local

100%

5001

Títol de batxillerat, tècnic o una altra d'equivalent o superior

B2

Permís conduir A i B

F

CM

14.711,34

11

Modificació grup de titulació

86

Caporal - Cap de la Policia Local

PL

C1

18

Policia Local

100%

5002

Títol de batxillerat, tècnic o una altra d'equivalent o superior

B2

Permís conduir A i B

F

CM

16.387,56

1

Modificació grup de titulació

 

 

Contra aquesta resolució que exhaureix la via administrativa, independentment de la seva immediata executivitat, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que estableixen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 12 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També es pot interposar qualsevol altra recurs que es consideri procedent.

No obstant això, les persones interessades poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la publicació. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu mentre no es dicti resolució expressa o pressumpta del recurs de reposició, d'acord amb el que disposen els articles 123 i següents de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administrtiu comú de les administracions públiques.

 

Martorelles, 18 de setembre de 2023

 

Marc Candela Callado

Alcalde

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8861 {"title":"Ayuntamiento de Martorelles - Administración local (DOGC nº 2023-9008)","published_date":"2023-09-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8861"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9008 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-27/8861-ayuntamiento-martorelles-administracion-local-dogc-n-2023-9008 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.