Consorcio de El Besòs - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9007)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Convenio para la ocupación directa de la finca de La Nau y su entorno más inmediato en la zona de Les Tres Xemeneies.

Per resolució de la Presidència del Consorci del Besòs de 21 de setembre de 2023 s'ha aprovat:

 

"PRIMER. - Aprovar inicialment el conveni a signar entre la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Badalona, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Consorci del Besòs i Front Marítim Besòs, S.L. per a l'ocupació directa de la finca de la Nau i el seu entorn més immediat a la zona de les Tres Xemeneies.

 

SEGON.- Disposar l'obertura del termini d'informació pública del text del conveni esmentat i els seus annexos durant el termini d'un mes, mitjançant edictes que caldrà inserir al Butlletí oficial de la Província i pel que fa a la premsa periòdica, en un dels diaris de més divulgació de la premsa periòdica, al Tauler d'Anuncis i a la pàgina web dels Ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Badalona, així com del Consorci del Besòs, podent formular-se les al·legacions que s'escaiguin. El text del conveni i els seus annexos s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat d'un nou pronunciament si transcorregut el termini atorgat no s'haguessin presentat al·legacions.

 

TERCER. - Donar trasllat d'una còpia del text del conveni urbanístic al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, en el termini d'un mes des de la seva aprovació, per tal que sigui inserit en la secció de convenis urbanístics de l'instrument de divulgació telemàtica del planejament urbanístic de l'Administració de la Generalitat."

 

El document romandrà exposat al públic, per a la seva consulta, durant un mes, a les oficines del Consorci del Besòs, Carrer Olímpic s/n, Edifici Besòs, 08930 de Sant Adrià de Besòs, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h.

D'altra banda, per tal de donar compliment al què s'estableix a l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú (LPA), i als efectes de garantir l'accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se la documentació accedint a la seu electrònica del Consorci del Besòs: https://consorcibesos.cat/taules-danuncis

 

El que es publica als efectes oportuns.

 

Sant Adrià de Besòs, 21 de setembre de 2023

 

Manuel Odón Mallo Gómez

Secretari

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8827 {"title":"Consorcio de El Besòs - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9007)","published_date":"2023-09-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8827"} catalunya Consorcio de El Besòs,DOGC,DOGC 2023 nº 9007,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-26/8827-consorcio-besos-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9007 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.