Consorcio de El Besòs - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9007)

ANUNCIO sobre incoación de ocupación directa de una finca y aprobación inicial de la relación de bienes y derechos afectados.

Per resolució de la Presidència del Consorci del Besòs de 21 de setembre de 2023 s'ha aprovat:

 

"PRIMER.- INCOAR de conformitat amb allò que establert a l'art. 156 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, Text Refós de la Llei d'Urbanisme i als art. 215 a 218 Decret 305/2006, de 18 de juliol, Reglament de la Llei d'Urbanisme, expedient d'ocupació directa d'una porció de 12.937 m2, qualificats pel PDU Tres Xemeneies com a sistema d'equipaments (clau 7-3x), dins el Sector de les Tres Xemeneies, a executar mitjançant el sistema d'actuació de reparcel·lació en la modalitat de cooperació, en els termes de l'informe del director de l'Àrea de Serveis Generals del Consorci, que consta a l'expedient i que es dóna per reproduït íntegrament.

 

SEGON.- APROVAR inicialment la relació de béns i drets afectats per l'ocupació directa i exposar-la a informació pública per termini de 15 dies, amb simultània audiència pel mateix temps a les persones titulars de drets, per tal que puguin formular al·legacions.

 

TERCER.- SOL·LICITAR al registre de la Propietat núm. 1 de Badalona la pràctica de l'anotació marginal a la inscripció de la finca afectada (registral 12.122) de conformitat a l'art. 215.5 Reglament de la Llei d'Urbanisme".

 

El document romandrà exposat al públic, per a la seva consulta, durant el termini de 15 dies, a les oficines del Consorci del Besòs, Carrer Olímpic s/n, Edifici Besòs, 08930 de Sant Adrià de Besòs, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h.

D'altra banda, per tal de donar compliment al què s'estableix a l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú (LPA), i als efectes de garantir l'accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se la documentació accedint a la seu electrònica del Consorci del Besòs: https://consorcibesos.cat/taules-danuncis

El que es publica als efectes oportuns.

 

Sant Adrià de Besòs, 21 de setembre de 2023

 

Manuel Odón Mallo Gómez

Secretari

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8826 {"title":"Consorcio de El Besòs - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9007)","published_date":"2023-09-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8826"} catalunya Consorcio de El Besòs,DOGC,DOGC 2023 nº 9007,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-26/8826-consorcio-besos-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9007 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.