Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols - Administración local (DOGC nº 2023-9007)

ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso selectivo de promoción interna para cubrir definitivamente una plaza de técnico/a medio/a de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols.

Per Acord de la Junta de Govern Local, en la sessió del dia 12 de setembre de 2023 (JGL2023000037), s'ha aprovat la convocatòria i les bases específiques que regulen el procés selectiu concurs oposició de promoció interna per cobrir definitivament una plaça de tècnic/a mig de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Les bases del procés selectiu s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 180 de data 18 de setembre de 2023.

El termini per a la presentació de les sol·licituds de participació en aquest procés de selecció és de 20 dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les successives publicacions dels actes de tràmit d'aquesta convocatòria (llistes d'aspirants admesos i exclosos, data de les proves de selecció, resolucions del tribunal qualificador i resultats definitius) es publicaran exclusivament tauler electrònic, disponible a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (http://ciutada.guixols.cat/), i aquesta publicació tindrà els efectes de la notificació.

La qual cosa es fa pública a efectes de notificació tot informant que contra aquest acte administratiu, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació, sens perjudici del recurs potestatiu de reposició que es pot interposar en el termini d'un mes des de la data de notificació o publicació de l'acte o resolució davant la presidència de la corporació o de l'autoritat en qui hagi delegat.

Es fa pública la convocatòria de conformitat amb l'article 76 del Reial Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

Sant Feliu de Guíxols, 18 de setembre de 2023

 

Carles Motas i López

Alcalde

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8814 {"title":"Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols - Administración local (DOGC nº 2023-9007)","published_date":"2023-09-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8814"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols,DOGC,DOGC 2023 nº 9007 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-26/8814-ayuntamiento-sant-feliu-guixols-administracion-local-dogc-n-2023-9007 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.