Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9007)

ANUNCIO sobre contratación temporal de un profesor de secundaria de la Escuela de Arte y Diseño de Sant Cugat del Vallès, especialidad medios informáticos / lenguajes de programación por máxima urgencia, adscrito al Patronato Municipal de Educación (exp. 34691/2023).

Mitjançant Resolució de la Presidència número 141/23, de data 28 d'agost de 2023, s'adopta l'acord, la part resolutiva del qual copiada literalment diu com segueix:

 

"RESOLC:

 

Primer.- RESCINDIR el contracte de treball de la senyora Cristina Bailach Bartra, amb DNI número ***0925**, amb data d'efectes del dia 3 de setembre de 2023, per expiració del temps convingut, en haver-se constituït la borsa de treball de professors de secundària de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat del Vallès i no haver-se presentat com a persona candidata.

 

Segon.- DECLARAR, la màxima urgència, atesa la situació excepcional, la necessitat urgent i inajornable, de contractar al senyor Blas Llavero Ruiz, amb DNI núm. ***0742**, com a personal laboral, per ocupar plaça vacant atès que les funcions del lloc de treball que desenvolupa com a personal docent no es poden deixar desateses.

 

Tercer.- CONTRACTAR al senyor Blas Llavero Ruiz, amb DNI núm. ***0742**, en règim de dret laboral, a temps parcial, amb una jornada de treball de 7,14 hores setmanals (4 hores lectives, 1,91 hores complementàries i 1,23 lliure disposició) que representen 19,05% de la jornada habitual, en la modalitat de contracte de substitució per a la cobertura de la plaça vacant número 156, com a professor de secundària, grup A1, nivell 24 i un complement específic de 670,45 euros, adscrit al lloc de treball 1.4.12, com a professor/a, especialització Mitjans Informàtics / Llenguatges de Programació de l'escola d'Art i Disseny de Sant Cugat del Vallès.

La data d'inici de la present contractació serà el dia 4 de setembre de 2023, o en el seu defecte el següent dia hàbil a la notificació de la present resolució, i fins a la resolució del procés selectiu de constitució de la borsa de treball de professors de secundària per a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat del Vallès amb l'especialitat de Mitjans Informàtics i Llenguatges de Programació.

 

Quart.- DONAR LES ORDRES oportunes perquè el Patronat Municipal d'Educació iniciï l'expedient per a la constitució d'una borsa de treball de professors de secundària per a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat del Vallès amb l'especialitat de Mitjans Informàtics i Llenguatges de Programació abans del dia 30 de setembre de 2023 i que finalitzi el corresponent procés selectiu abans del dia 31 de desembre de 2023, ja que el procés selectiu d'estabilització de la plaça de professor/a de l'Escola d'Art, subgrup A1, subjecta a aquest tipus de procés, no és d'aquesta especialitat.

 

Cinquè.- APLICAR les despeses derivades d'aquesta contractació a les aplicacions pressupostàries 021.3240.1310000 i 091 3260 1600000 del pressupost de l'exercici 2022, prorrogat per l'any 2023.

 

Sisè.- RESCINDIR automàticament el contracte de treball del senyor Blas Llavero Ruiz, transcorreguts els tres anys des de la seva contractació, amb l'excepció que el procés selectiu de la plaça que ocupa s'hagi resolt dins del termini de tres anys.

 

Setè.- FER CONSTAR que la futura extinció del contracte de treball del senyor Blas Llavero Ruiz, el Patronat Municipal d'Educació comportarà la liquidació de la quitança corresponent amb efectes del dia de l'extinció.

 

Vuitè.- ELEVAR aquesta resolució a la Junta de Govern del Patronat Municipal d'Educació per a la seva ratificació en tant que òrgan competent d'acord amb el que estableix l'article 10 dels estatuts del Patronat Municipal d'Educació.

 

Novè.- DONAR COMPTE de la present contractació per màxima urgència al següent Ple. Desè.- PUBLICAR la present contractació per màxima urgència al DOGC i al BOPB.

 

Onzè.- NOTIFICAR la present resolució a la persona interessada.

 

Dotzè.- TRASLLADAR la present resolució a la cap del servei d'Educació."

 

Contra aquest acte podeu exercir qualsevol acció judicial laboral que considereu procedent.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

 

Sant Cugat del Vallès, 8 de setembre de 2023

 

Carles Brugarolas Conde

Tinent d'Alcaldia d'Economia, Organització i Coneixement

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8810 catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9007 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-26/8810-ayuntamiento-sant-cugat-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9007 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.