Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9006)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Reglamento de la Mesa Local de la Infancia y la Adolescencia de Tarragona y de la publicación en el BOPT y en la sede electrónica de su texto íntegro.

El Consell Plenari de l'Ajuntament de Tarragona en sessió ordinària de 28 d'abril de 2023 va acordar l'aprovació inicial del Reglament de la Taula Local de la Infància i l'Adolescència de Tarragona.

L'expedient es va sotmetre a informació pública durant el termini de trenta dies, amb la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de 17 de maig de 2023, al tauler d'anuncis i edictes electrònics d'aquest Ajuntament, al DOGC de 19 de maig de 2023 i a un dels mitjans de comunicació escrita diària.

En no haver-se presentat reclamacions ni al·legacions durant el termini d'exposició pública, queda automàticament elevat a definitiu l'acord plenari.

De conformitat amb el que estableix l'article 66.1 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, es fa públic el text íntegre del Reglament de la Taula Local de la Infància i l'Adolescència de Tarragona, que s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de data 12.09.2023 mitjançant l'anunci 2023-07869, així com a l'apartat de normativa de la seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona.

 

Tarragona, 12 de setembre de 2023

 

Joan Anton Font Monclús

Secretari general

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8762 {"title":"Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9006)","published_date":"2023-09-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8762"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2023 nº 9006 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-22/8762-ayuntamiento-tarragona-administracion-local-dogc-n-2023-9006 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.