Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9004)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Memoria valorada para la realización de nuevas aulas en el interior de la guardería municipal El Patufet (exp. 12/2023/VPT).

Aprovació definitiva de la Memòria valorada per a la realització de noves aules a l'interior de l'Escola Bressol Municipal El Patufet. (exp.12/2023/VPT)

Per decret de regidoria núm. 202302893 d'1/06/2023 es va aprovar inicialment i definitivament, si no es presentaven al·legacions durant l'exposició pública, la Memòria valorada per a la realització de noves aules a l'interior de l'escola bressol municipal El Patufet, redactada per Enric Teixidó Martínez, arquitecte tècnic municipal, amb un pressupost total per contracte de 50.794,92€ (IVA inclòs).

L'esmentada memòria valorada ha estat sotmesa a informació pública mitjançant publicació al Butlletí Oficial de la Província de data 7/06/2023, al tauler electrònic de la Corporació del dia 7/06/2023 al dia 19/07/2023 i a la pàgina web de la Corporació: www.santquirzevalles.cat

Atès que no s'han presentat al·legacions durant el període d'exposició pública, l'aprovació inicial ha esdevingut definitiva amb efectes del dia 20/07/2023.

L'acte és una resolució, posa fi a la via administrativa, i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu, interposat davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos. De forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant de l'òrgan que ha dictat l'acte, si exerceix una competència pròpia, o davant de l'òrgan titular de la competència, si qui el dicta l'exerceix per delegació, en el termini d'un mes. Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol recurs ajustat a Dret.

 

Sant Quirze del Vallès, 31 de juliol de 2023

 

Elisabeth Oliveras Jorba

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8614 {"title":"Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9004)","published_date":"2023-09-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8614"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9004 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-20/8614-ayuntamiento-sant-quirze-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9004 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.