Ayuntamiento de Llinars del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9004)

ANUNCIO relativo a la lista provisional de admitidos y excluidos del proceso selectivo de una plaza de TAG como personal funcionario para ocupar el puesto de técnico/a de transparencia y Alcaldía, mediante concurso-oposición por promoción interna.

Per decret d'alcaldia número 2023-1257 de data 14 de setembre de 2023 es va aprovar provisionalment la llista d'admesos i exclosos del procés de selecció per a la provisió en propietat d'una plaça de Tècnic/a d'Administració General com a personal funcionari per ocupar el lloc de Tècnic/a transparència i Alcaldia, grup de classificació A2 (codi 1003 segons RLLT) de l'Ajuntament de Llinars, mitjançant concurs oposició per promoció interna.

A continuació es publica íntegra la llista provisional d'admesos i exclosos:

 

"Expirat el termini de presentació de sol·licituds d'admissió en les proves de selecció de personal per a la cobertura de la plaça següent:

— Grup: A2; escala: Administració General; subescala: Tècnica mig; denominació: Tècnic/a transparència i Alcaldia ; nombre de vacants: 1 plaça (codi 1003 segons RLLT).

De conformitat amb les bases de la convocatòria aprovades per la Junta de Govern Local en sessió de data 15 de maig de 2023, i de conformitat amb l'article 78 del Reglament del personal al servei de les entitats locals, aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol, i de l'article 21.1.g), de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local,

 

Vinc a decretar el següent:

 

PRIMER.- Aprovar la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos del procés de selecció d'una plaça de personal funcionari per ocupar el lloc de Tècnic/a transparència i Alcaldia (codi 1003 segons RLLT) mitjançant concurs oposició per promoció interna:

 

ADMESOS:

- MARGARITA CURÓS DELHOM

 

EXCLOSOS:

- CAP

 

SEGON.- De conformitat amb la base sisena de la convocatòria, designar el Tribunal qualificador del procés selectiu que estarà constituït per les següents persones:

President:

- Titular Sra. M. Neus Puig Casademunt, Secretària accidental de la Corporació que actua com a Presidenta, suplent Sr. Eric Girabent Garcia, Tècnic d'administració general de la Corporació.

Vocals:

- Sr. Jordi Benedico Mateo, Coordinador de l'Àrea de Serveis Personals de la Corporació, suplent Sra. Concepció Morillas Reimon, Cap de l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament.

- Sra. Ester Monclús Pagès, designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, suplent Sra. Anna Puig Soler.

- Sr. Marià Bes Nogués, Coordinador Àrea Territorial i Infraestructures de l'Ajuntament, suplent Sr. Jordi Santamaria Gironès, Tècnic contractació-cap servei de la Corporació.

Secretària:

- Sra. Elisabet Diez Caballero, Tècnica de recursos humans-cap servei de l'Ajuntament, suplent Sr. Josep Jerez Vives Tècnic serveis econòmics de la Corporació. 

 

TERCER.- Convocar el Tribunal qualificador perquè es constitueixi el proper dia 5 d'octubre a les 12:00 hores mitjançant plataforma Zoom. El Tribunal decidirà el tema de la memòria i el termini que tindrà l'aspirant des que es decideix el tema fins que es presenti, sense que en cap cas pugui ser inferior a 15 dies hàbils. L'abstenció i recusació dels membres del Tribunal s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

 

QUART.- La resta de notificacions i comunicacions relacionades amb aquest procés només es faran al Tauler d'Anuncis de la Corporació i a la pàgina web de l'Ajuntament, en els termes previstos a l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

CINQUÈ.- Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web de la Corporació http:www.llinarsdelvalles.cat

 

SISÈ.- En cas de no presentar-se cap reclamació en el termini de 10 dies hàbils la llista provisional s'entendrà elevada a definitiva."

 

Llinars del Vallès, 15 de setembre de 2023

 

Martí Pujol i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8603 {"title":"Ayuntamiento de Llinars del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9004)","published_date":"2023-09-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8603"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Llinars del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9004 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-20/8603-ayuntamiento-llinars-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9004 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.